Monacon ruhtinatar Charlene on edelleen jumissa Etelä-Afrikassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Monacon ruhtinatar Charlenen ero lapsista jatkuu – paljasti, miksei pääse kotiin vielä viikkoihin

Vakavasti sairastunut Monacon prinsessa Charlene on edelleen jumissa Etelä-Afrikassa.

Ruhtinatar Charlene kuvattuna vuonna 2012.

1.8. 17:45

MONACON prinsessa Charlene on viettänyt useita kuukausia aikaansa synnyinmaassaan Etelä-Afrikassa, jossa hän sairastui vakavasti nenän ja nielun alueen infektioon. Prinsessaa on sairauden vuoksi pitänyt operoida useaan otteeseen, eikä hän ole ollut matkustuskykyinen.

Nyt Charlene on kertonut julkisuuteen uusia yksityiskohtia sairaudestaan ja toipumisestaan, kertoo People.

Hän kertoi eteläafrikkalaisen radiokanavan 702:n juontajalle Mandy Wienerille, että vaikka hän ei voi nopeuttaa paranemistaan, hän toivoo, että voisi lähteä Etelä-Afrikasta kotiinsa lokakuun lopussa. Silloin toinen hänelle tehtävistä lääketieteellistä toimenpiteistä on ohi.

– Alun perin minun oli tarkoitus olla täällä vain kymmenen tai kaksitoista päivää. Valitettavasti lääkärit huomasivat, että minulla oli vakava poskiontelontulehdus ja myös ongelmia korvieni tasaamisessa.

Toukokuun alussa Charlenelle tehtiin poskiontelon kohotus ja luunsiirto hammasimplantteja valmisteltaessa, mutta pian leikkauksen jälkeen hänellä ilmeni komplikaatioita. Hän alkoi muun muassa tuntea voimakasta kipua korvissaan.

Charlene joutuu olemaan Etelä-Afrikassa siis ainakin lokakuun loppuun saakka.

Charlele ikävoi 6-vuotiaita kaksosiaan Jacquesia ja Gabriellaa.

Charlene on joutunut olemaan erossa miehestään ruhtinas Abertista toukokuusta lähtien.

Ruhtinatar on joutunut olemaan erossa aviopuolisostaan, Monacon ruhtinas Albertista ja lapsistaan, 6-vuotiaista kaksosista Jacquesista ja Gabriellasta toukokuusta lähtien.

– Tämä on pisin aika, jonka olen ollut poissa Euroopasta ja lapsistani, hän sanoi Wienerille radiohaastattelussa.

Charlene kertoi aiemmin South African News Channel24 -uutissivustolle, että viime kuukaudet ovat olleet hänelle koettelevia aikoja.

– Kaipaan aviomiestäni ja lapsiani kovasti. Albert on kallioni, ja ilman hänen rakkauttaan ja tukeaan en olisi selvinnyt tästä kaikesta, Charlene kommentoi tuolloin.

Charlene kertoi myös aiemmin People -lehdelle, että hän on surullinen siitä, ettei voinut viettää 10-vuotishääpäivää 1. heinäkuuta Albertin kanssa Monacossa.

– Päivittäiset keskusteluni Albertin ja lasteni kanssa piristävät minua, mutta kaipaan heidän läsnäoloaan paljon. En jaksa odottaa, että voimme olla taas yhdessä, prinsessa Charlene kertoi Peoplelle.

Peoplen mukaan ruhtinas Albert ja kaksoset ovat suunnittelemassa matkaa Etelä-Afrikkaan Charlenen luo.

Lue lisää: Monacon Charlene sairastui vakavasti Afrikassa – viettää 10-vuotishääpäivää eri mantereilla Albertin kanssa

Etelä-Afrikassa ollessaan ruhtinatar on keskittynyt salametsästyksen vastaiseen työhön. Hän on osallistunut muun muassa sarvikuonojen suojeluun.

– Sarvikuono on uhanalainen eläin ja kuolemassa sukupuuttoon. Haluaisin, että lapsenlapseni näkisivät jonain päivänä sarvikuono, mutta jos asialle ei pian tehdä jotain maailmanlaajuisesti, sitä ei tule koskaan tapahtumaan, Charlene sanoi Wienerille haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?