Pia Lamberg paljasti yksityiskohtia häistään: suomalaisia elementtejä, alpakoita, ei kaasoa... - Viihde - Ilta-Sanomat

Pia Lamberg paljasti yksityiskohtia häistään: suomalaisia elementtejä, alpakoita, ei kaasoa...

Pia Lamberg järjesti unelmiensa häät Kaliforniassa. Luvassa on myös toiset häät Suomessa.

Pia Lamberg avioitui amerikkalaisen liikemiesrakkaansa kanssa heinäkuun alussa.

29.7. 22:05

Malli ja liikunta-alan yrittäjä Pia Lamberg avioitui Keith-puolisonsa kanssa heinäkuun alussa. Pari järjesti näyttävät häät Malibussa Los Angelesissa.

Paria juhlittiin välimerellistä tunnelmaa huokuvassa valtavassa kartanossa, ja morsian oli pukeutunut valkoiseen vartalonmyötäiseen hääpukuun, jota koristi pitkä laahus.

Nyt Lamberg on paljastanut yksityiskohtia häistään. Mallikaunotar vastasi seuraajiensa kysymyksiin ja paljasti Instagram-tilinsä Stories-osiossa, että juhlissa oli suomalaisia yksityiskohtia.

– Meillä oli suomalaisia suosikkejani eli karjalanpiirakoita ja pullaa, Lamberg paljasti.

Lambergin mukaan hän hoiti itse meikin ja hiukset.

– Laitan hiukseni ja meikkini hyvin nopeasti, joten tämä oli kaikista vähiten stressaavin vaihtoehto minulle, hän perusteli.

Lamberg totesi myös, ettei hänellä ollut kaasoa.

– Jätimme monet perinteiset hääjutut väliin ja keskityimme pitämään hyvät juhlat! Häät olivat meidän tyyliset ja meillä oli paras ilta ikinä!

Häissä oli noin 65 vierasta, joiden joukossa oli myös Lambergin Suomessa asuva äiti.

Kenties häiden erikoisin yksityiskohta oli alpakat, jotka viihdyttivät juhlavieraita. Alpakat kuljetettiin paikalle näyttävästi isolla mustalla maasturilla.

Lamberg julkaisi Stories-osiossa kuvan, jossa hän poseeraa kahden lempeän näköisen alpakan vieressä.

– Sillä aikaa kun otimme kuvia, ystävämme joivat cocktaileja ja hengailivat näiden tyyppien kanssa, Lamberg päivitti.

Lamberg järjestää toiset häät Suomessa, mutta hän ei ole paljastanut juhlien ajankohtaa.

Lue lisää: Pia Lamberg meni Keith-puolisonsa kanssa naimisiin!

Miss Suomeksi vuonna 2011 kruunattu Lamberg (o.s. Pakarinen) muutti lähes kymmenen vuotta sitten Los Angelesiin uuden elämän perässä. Hän asuu Kaliforniassa yhdessä rahoitusalalla työskentelevän Keithin ja kissansa Bobin kanssa. Lamberg ja hänen puolisonsa ovat olleet yhdessä runsaat neljä vuotta.

Pariskunta asuu Malibun lähistöllä merenrannalla sijaitsevassa kaksikerroksisessa talossa. Tyynenmeren rannalle levittäytyvä Malibu tunnetaan etenkin maailmantähtien ja varakkaiden suosimana ylellisenä asuinalueena. Alueella asuvat muun muassa laulaja Lady Gaga, näyttelijä Leonardo DiCaprio, realitytähti Caitlyn Jenner ja näyttelijä Mel Gibson.

Lamberg kertoi keväällä, että sillä hetkellä Yhdysvaltojen parantunut koronatilanne mahdollistaa hääjuhlien viettämisen. Hän kuitenkin sanoi silloin seuraavansa tilannetta koko ajan tiiviisti.

– Täällä tilanne ainakin näyttää tällä hetkellä hyvältä. Kaikki kutsutut on rokotettu jo. Intiimit juhlat meidän ystävien ja lähiperheen kanssa tiedossa, hän kertoi keväällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?