Brad Pittiin kaksoisolento ei voi deittailla: naiset syyttävät huijariksi tai alkavat stalkkaamaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Tältä näyttää Brad Pittin kaksoisolento – englantilais­mies on joutunut hämmentävään tilanteeseen deittailuelämässä

Englannissa asuu mies, joka näyttää aivan Brad Pittiltä. Komea ulkonäkö ei kuitenkaan ole tuonut Nathan Meadsille ”omaa Angelinaa”.

Brad Pittin kaksoisolento Nathan Meads tekee imitaattorikeikkoja esittäen Pittiä.

29.7. 18:08

Nathan Meads on tavallinen yksinhuoltajaisä Englannista, Oxfordista. Hän työskentelee rakennusalalla ja tekee sivutyönä imitaattorin hommia, mutta ei kenestä tahansa.

Meads, 35, on nimittäin hämmästyttävän samannäköinen yhdysvaltalaisnäyttelijä Brad Pittin, 57, kanssa. Kahden lapsen isä alkoi työskennellä kaksi vuotta sitten Pittin imitaattorina, vaikka hän on kuullut doppelgängeriydestään koko ikänsä.

– Minulle sanottiin ensimmäisen kerran samannäköisyydestäni Pittin kanssa, kun olin 20-vuotias ja sitä on jatkunutkin seuraavat kymmenen vuotta. Nauroin vain aina asialle, Meads kommentoi New York Postin mukaan Jam Press -lehdelle.

– Monet sanoivat, että minun on pakko olla hänelle sukua, tai että äidilläni on täytynyt olla joskus suhde Pittiin. Ihmiset katsovat minua kahdesti ja pyytävät kuviinsa, ja monet myös ottavat salakuvia, Meads kertoo arjestaan.

Meads kertoo, että hänellä kesti vuosia tajuta ulkonäkönsä mahdollisuudet.

– Vaikka sadat ihmiset sanoivat minulle, että näytän aivan häneltä, en koskaan tehnyt asialle mitään.

Sittemmin Meads on lähettänyt kuvia itsestään neljälle imitaattori-studiolle, ja kaikki ovat olleet kiinnostuneita yhteistyöstä. Jopa tunnettu näyttelijä Angelina Jolien imitaattori Dorien Rose otti Meadsiin yhteyttä.

Meads tienaa noin 250–580 euroa yhdestä imitaattorikeikasta.

Meadsin komea ulkonäkö ei kuitenkaan tuo pelkkää onnea: Meadsin mukaan hänen on mahdotonta deittailla, koska Brad Pittiin hulluna olevat naiset ovat vaikeita kumppaneita.

– Naiset iskevät minua paljon. Osa ei voi uskoa, kuinka samalta näytän Brad Pittin kanssa ja osa syyttää minua ”catfishingistä”. Ihmiset aina haluavat kanssani videopuhelun, koska eivät usko, että näytän siltä kuin näytän, Meads selittää.

Meads kertoo, että kokeili deittailuappeja, mutta usein naiset syyttävät Meadsia valehtelusta ja osa on jopa alkanut vainoamaan Meadsia.

Brad Pitt viime Oscareissa huhtikuussa 2021.

– Poistin deittailuappini ja nautin elämästäni sinkkuna. En etsi rakkautta, enkä halua asettua aloilleni, sillä kaksi tytärtäni ovat jo koko elämäni ja ykkösprioriteettini. En etsi Angelinaani, Meads lisää.

Meadsin ulkonäkö on tuonut hänelle myös mahdollisuuksia astella punaisella matolla ja tavata muita oikeita julkisuuden henkilöitä. Hän sanoo, että ihmiset yllättyvät hänen tavallisuudestaan.

– Ihmiset yllättyvät, kuinka maanläheinen olen. Mielestäni olemme kaikki vain ihmisiä, ja minulle on vain siunattu hyvä ulkonäkö

Meads ei ole vielä päässyt tapaamaan itse Brad Pittiä, mutta toivoo sen tapahtuvan.

– Olen suuri Brad Pitt -fani, ja mielestäni hän tekee upeita roolisuorituksia. Hän vaikuttaa herrasmieheltä ja perhekeskeiseltä ihmiseltä, joten meillä on jo paljon yhteistä, vaikka pankkitilimme luku onkin hieman erilainen, Meads naurahtaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?