Spike Lee pääsi vihdoin Jasper Pääkkösen lupaamaan saunaan Suomessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Spike Lee pääsi vihdoin Jasper Pääkkösen lupaamaan aktiviteettiin: Pääkkönen julkaisi kuvan porukasta tutuissa maisemissa

Huippuohjaaja Spike Leen voi bongata jälleen näyttelijä Jasper Pääkkösen Instagramista.

Elokuvaohjaaja Spike Lee pääsi saunomaan Jasper Pääkkösen Löyly-saunakompleksiin Suomen vierailullaan.

29.7. 12:01

Elokuvaohjaaja Spike Lee on viettänyt aikaa Suomessa näyttelijä Jasper Pääkkösen vieraana, ja ohjaaja on ilmestynyt viikon aikana muutaman kerran Pääkkösen Instagram-profiiliin.

Pääkkönen kertoi aiemmin Ilta-Sanomille, että vierailun aikana tarkoitus on ehdottomasti käydä Pääkkösen omistamassa saunaravintola Löylyssä saunomassa. Pääkkönen onkin nyt julkaissut Leen kanssa uuden kuvan tutussa paikassa: Löylyn portailla istuskelee Pääkkönen, Lee, Spike Leen veli Cinqué Lee ja Pääkkösen Taiga-koira.

– Saunan jälkeinen hengailu, Pääkkönen on kirjoittanut kuvatekstiin englanniksi merkiten Löylyn, Spiken ja Cinquén sekä Taigan omat Instagram-profiilit mukaan.

Lue lisää: Jasper Pääkkönen kertoo IS:lle Spike Leen Suomen-vierailun suunnitelmista – yhtä asiaa he eivät jätä välistä

Lue lisää: Jasper Pääkkösen Taiga-koira pääsi ulkoilemaan harvinaisessa seurassa – tomera samojedi poseeraa ”Spike-sedän” kanssa Instagramissa

Lee ja Pääkkönen vierailivat myös muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistön luona Mäntyniemessä.

– Ajattelin, että on syytä ilmoittaa hänen Suomen-vierailustaan myös presidentin kansliaan, sillä Niinistö ja Spike tapasivat lentokoneessa viimeksi, kun Spike lensi Suomesta, Pääkkönen kertoi Ilta-Sanomille aiemmin.

– Yhteydenottoni johti tapaamiseen, joka oli rento ja epämuodollinen tilaisuus Mäntyniemessä. Keskustelunaiheena olivat tietysti elokuvat, Pääkkönen totesi.

Lee seurueineen tapasi myös Suomen kulttuuriministeri Antti Kurvisen, ja ruokaili alkuviikosta Helsingissä ravintola Nokassa

Lukuisten menestyselokuvien takana oleva Spike Lee ja suomalainen näyttelijä Jasper Pääkkönen ja Lee tuntevat toisensa hyvin. Pääkkönen sai ensimmäisen merkittävän elokuvaroolinsa Hollywoodissa, kun Lee pestasi hänet BlacKkKlansman-elokuvaansa vuonna 2018.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?