Apu: Mari Perankoski suututti Timo Soinin perin pohjin tv-ohjelman kuvauksissa – joutui pakenemaan ja piileskelemään pukuhuoneessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Apu: Mari Perankoski suututti Timo Soinin perin pohjin tv-ohjelman kuvauksissa – joutui pakenemaan ja piileskelemään pukuhuoneessa

Perankoski toimi vuonna 2011 Krissen vaaligrilli -ohjelmassa niin sanottuna "roustaajana". Esimerkiksi USA:ssa roustauksella on pitkät perinteet. Se on komedian laji, jossa otetaan mittaa siitä, kuinka paljon kuumotusta kaveri kestää yleisön edessä.

Mari Perankoski tekee räväkkää huumoria.

29.7. 9:30

Vuoden 2011 eduskuntavaalien alla Mari Perankoski oli mukana Krissen vaaligrilli -ohjelmassa, jossa Suomen ykkösrivin koomikot ”roustasivat” puolueiden puheenjohtajia.

Perankosken piinapenkkiin istui perussuomalaisten tuolloinen puheenjohtaja Timo Soini.

Perankoski piikitteli Soinia muun muassa abortin vastustamisesta.

– Onko tässä pointti se, että valtio ei saa puuttua ihmisten asioihin – paitsi niihin kohdunsisäisiin asioihin, Perankoski ihmetteli Soinin aborttikantaa.

– Nyt mä vähän liioittelin. Kyllähän perussuomalaiset on siinä mielessä abortinmyönteinen, että EU:ssa Soinin ainoa tavoite on ollut tappaa kaikki EU-päätökset jo ennen niiden syntymää.

Soini kuunteli Perankosken puhetta melko vakavana, vaikka hymähtelikin välillä. Ohjelman sääntöihin kuului, että vieraat eivät saa keskeyttää roustaajaa.

Vaivautuneesti naureskelleen persupomon hymy hyytyi täysin Perankosken alkaessa vääntää vitsiä katolilaisuudesta ja aborttioikeudesta.

– Kun teillä on niin paljon asioita, joita vastustatte, niin onko perussuomalaisten kauhuskenaario se, että homoseksuaalinen maahanmuuttaja maalaa impressionistisen taulun, joka esittää naispappia, jolle tehdään aborttia toisella kotimaisella? Perankoski muun muassa totesi.

Lopulta Soini sai tarpeekseen.

– Mun piti paeta sieltä, Perankoski muistelee 10 vuoden takaista roustaustaan Apu-lehdelle.

– Se suuttui mulle niin paljon. Soini uhosi, että jos tätä ei leikata, niin tätä ei lähetetä. Piilottelin sitten pukkarissa niin kauan, että se oli lähtenyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?