Puoli seitsemän -juontaja Susani Mahadura kertoo romanttisesta treffipyynnöstä - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tässä kaikkien aikojen romanttisin treffipyyntö? Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Susani Mahadura kertoo Annassa, millaisen ehdotuksen hän löysi Lauttasaaren rannasta

Susani Mahadura tuli monelle tutuksi kesän alussa, kun hän otti hetkellisesti juontajakapulan Ella Kanniselta Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Medianomiksi opiskellut Susani päätyi työharjoitteluun Yle Puheelle, ja sitä kautta hän sain oman radio-ohjelmna Mahadura & Özberkan, jota hän teki yhdessä toimittaja Yagmur Özberkanin kanssa vuosina 2016–2020.

28.7. 14:01

Ohjelmaan Susani päätyi vähän sattumalta. Hänen radio-ohjelmansa oli juuri päättynyt, kun Puoli seiskaan haettiin koekuvausten kautta uutta kasvoa.

– Olin haaveillut tv-työstä jo 12-vuotiaana, kun katselin kotona Dr. Philiä ja Oprahia ja mietin, että tuota haluaisin tehdä joku päivä.

Urheutta se kuitenkin vaati, sillä Susani toteaa, ettei ole lainkaan ekstrovertti – piirre, joka löytyy useilta tv-alan ammattilaisilta.

– Olen melko introvertti. Sosiaalisuus vie minulta voimia, joten kotona tahdon olla välillä ihan yksin. Joku voikin ihmetellä, miksi introvertti haluaa työskennellä tv:ssä, Susani naurahtaa Ilta-Sanomille.

Susanin avopuoliso, muusikko Benjamin Lehti on Susanin piirteisiin tottunut. Aikoinaan kesätöissä tavanneen parin historiaan liittyy myös mielenkiintoinen, nykyiseen työn liittyvä tapahtuma, jonka Susani muistaa edelleen.

– Olin parikymppinen kesäopas Suomenlinnassa ja vedin siellä jotain historiankierrosta, kun eräs turistikierroksella mukana ollut tyyppi totesi, että sä sopisit hyvin Ylelle töihin. Se ajatus jäi kytemään päähäni pysyvästi.

Mutta kuinka Benjamin ja Susani päätyivät yhteen?

Suomenlinnan kesätyö yhdisti, mutta molemmat olivat varattuja tahoillaan.

Ystävyys kuitenkin säilyi ja viisi vuotta sitten Susanin suhde päättyi.

Tuolloin Benjamin kysyi varovaisesti, kuinka Susanin uskaltaisi pyytää treffeille? Anna-lehti kirjoittaa.

Susani vakuutti pysyvänsä sinkkuna ja vitsaili ottavansa treffikutsut vastaan pullopostilla.

Hieman myöhemmin Susani sai Benjaminilta viestin, jossa kehotettiin menemään Lauttasaaren rantaan.

Sieltä Susani löysi pullon, jonka sisällä oli kirje: Lähdetkö kanssani treffeille Vallisaaren valleille, kera eväiden ja mielen, jakamaan hetken pienen?

Susani empi, mutta meni.

Se kannatti.

Nyt viesti on kiinnitetty parin yhteisen kodin jääkaapin oveen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?