Lady Gaga asteli hengenvaarallisilla koroilla keskellä New Yorkia - Viihde - Ilta-Sanomat

Laittaisitko itse jalkaasi? Lady Gaga asteli vaarallisilla koroilla keskellä New Yorkia

Laulajatähti Lady Gaga säväytti hurjilla korkokengillään New Yorkissa. Tähden on tarkoitus esiintyä laulaja Tony Bennettin kanssa New Yorkissa elokuussa.

Lady Gaga on viettänyt viime viikkoina aikaansa New Yorkissa.

28.7. 11:49

Alle 160 senttiä pitkä megatähti Lady Gaga hankki lisäpituutta hurjilla korkokengillään New Yorkissa aiemmin tällä viikolla.

Gaga on tunnettu säväyttävistä asuvalinnoistaan ja mustat platform-korkokengät ovat tyypillistä Gagan tyyliä, nivelsiteiden repeämisen uhallakin. Gagan Pleaser-kenkien korko on Daily Mailin mukaan jopa 30 senttimetriä.

Lady Gaga oli pukeutunut jopa 30-senttisiin korkeisiin korkokenkiin.

Gaga oli yhdistänyt huomiota herättävät kenkänsä yksinkertaiseen, mutta upeaan mustaan Magda Butrymin mekkoon.

Gaga oli vaihtanut 30 senttimetrin kenkänsä seuraavana päivänä 22-senttisiin stilettokorkoihin.

Lady Gagan kengät herättivät huomiota.

Seuraavana päivänä Gaga taltioitui New Yorkissa kuviin jälleen, kun hän lähti valokuvauksesta pukeutuen samantyyppisiin hurjiin stiletto-korkokenkiin, joskin 10 senttimetriä matalampiin sellaisiin, kenkien ollessa noin 22 senttimetriä korkeat.

Gaga on viettänyt aikaa New Yorkissa, sillä tähti ilmoitti aiemmin, että hän esiintyy ystävänsä Tony Bennettin kanssa kaupungin kuuluisassa Radio City Music Hallissa Bennettin tulevien 95-vuotispäivien kunniaksi.

One Last Time -konsertti järjestetään elokuun ensimmäisellä viikolla.

Madison Square Garden Entertainmentsin Darren Pfeffer on iloinen Gagan ja Bennettin yhteisesityksestä New Yorkissa.

– Emme voisi olla ylpeämpiä, kun saamme isännöidä tällaista hyvin erityislaatuista kahden aikamme ikonisimpien tähtien esitystä, Pfeffer toteaa Variety-lehdelle.

– Sekä Bennett että Lady Gaga toimivat ikään kuin synonyymeina New Yorkille. Radio Music Hallin lava on täydellinen paikka kunnioittamaan näiden kahden vuosikymmenen kestänyttä ystävyyttä ja Bennettin 95-vuotissyntymäpäiviä, Pfeffer jatkaa.

Vuonna 2014 Gaga ja Bennett julkaisivat yhteisen Cheek to Cheek -albumin ja vuotta myöhemmin esiintyivät yhdessä New Yorkissa. Heiltä on tarkoitus ilmestyä uusi yhteinen albumi myöhemmin tänä vuonna.

Laulaja Tony Bennett esiintyi Suomessa Musiikkitalossa vuonna 2012.

Bennett kertoi Daily Mailin mukaan aiemmin tänä vuonna sairastavansa Alzheimerin tautia. Muun muassa I Left My Heart In San Francisco -klassikkokappaleen tunnetuksi tehnyt Bennett on kärsinyt etenevästä neurologisesta sairaudesta jo vuodesta 2016.

Bennettin lääkärin mukaan kiertueet ja esiintyminen ovat pitäneet laulajalegendan hyvässä kunnossa, mutta puolitoista vuotta kestänyt koronapandemia on vaikuttanut myös Bennettin vointiin.

Laulajatähti Lady Gaga on avoimesti myös kertonut omista ongelmistaan.

Gaga kertoi viime vuonna CBS:n Sunday Morning -ohjelman haastattelussa avoimesti masennuksestaan ja siitä, miten hän oppi rakastamaan itseään uudestaan.

Tunteikkaassa haastattelussa 34-vuotias Gaga, oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, kertoi ”luovuttaneensa itsensä suhteen”.

– Vihasin kuuluisuutta. Vihasin olla tähti. Tunsin olevani uupunut ja loppuun palanut, laulaja ja näyttelijä kuvaili haastattelussa.

Artisti sanoi käyneensä läpi itsetuhoisia ajatuksia jopa päivittäin.

– En oikeastaan nähnyt muuta syytä elää kuin perheeni. Se oli todellinen ajatus ja tunne, että miksi minun pitäisi jäädä tänne, Lady Gaga kertoi.

Gagan tilanne eteni niin pahaksi, että useiden vuosien ajan hänen kotonaan piti olla joku vahtimassa häntä, jotta hän ei satuttaisi itseään.

Chromatica-albuminsa julkaissut laulaja kertoi vuonna 2020 voivansa paremmin.

– Enää en vihaa Lady Gagaa. Opin taas rakastamaan itseäni, vaikka luulin, ettei niin voisi tapahtua, laulaja summasi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?