Ashton Kutcher ja Mila Kunis kertovat lastensa peseytymisestä - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywoodin suosikkipari paljasti yllättävän totuuden lastensa iltarutiineista – joka päivä ei tarvitse peseytyä

Ashton Kutcher ja Mila Kunis eivät pakota lapsiaan suihkuun päivittäin.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat rentoja vanhempia.

28.7. 19:58

Näyttelijäpari Ashton Kutcher, 43, ja Mila Kunis, 37, ovat yksi Hollywoodin seuratuimmista pariskunnista. Vuonna 2015 avioituneella kaksikolla on kaksi yhteistä lasta: 6-vuotias tytär Wyatt Isabelle ja 4-vuotias poika Dimitri Portwood.

Insider-sivuston mukaan pariskunta vieraili tässä kuussa näyttelijä Dax Shepardin isännöimässä Armchair Expert -podcastissa, jossa Kutcher ja Kunis kertoivat perheensä arkirutiineista. Kun keskustelu siirtyi peseytymiseen, kaksikko paljasti, etteivät he pese jälkikasvuaan päivittäin. Sen sijaan pariskunnan lapset menevät suihkuun vain silloin, kun he ovat oikeasti likaisia.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat olleet naimisissa vuodesta 2015.

– Minulla ei ollut lapsena käytössä paljon kuumaa vettä, joten en peseytynyt kovin usein. En pese omia lapsianikaan päivittäin. En todellakaan ole se vanhempi, joka kylvettää vastasyntynyttään, Kunis kertoo.

Kutcher on samoilla linjoilla vaimonsa kanssa.

– Pointti on se, että, jos näet lapsissa likaa, puhdista se. Muuten ei kannata vaivautua, hän toteaa.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis tapasivat toisensa komediasarja 70’s Show’n kuvauksissa parikymmentä vuotta sitten. Kutcher esitti 70-luvun Yhdysvaltoihin sijoittuvassa sarjassa komeaa, mutta vähä-älyistä Michael Kelsoa. Kunis taas nähdään Kelson turhamaisen tyttöystävän Jackie Burkhartin roolissa. Sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa 2000-luvun taitteessa.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis tapasivat komediasarja 70’s Show kuvauksissa.

Kaksikon rakkaus ei leimahtanut kuitenkaan vielä suosikkisarjan kuvauksissa, vaan he alkoivat seurustelemaan vasta vuonna 2012. Sitä ennen Kutcher oli kuusi vuotta naimisissa näyttelijä Demi Mooren kanssa.

Tänä keväänä pariskunta sai valmiiksi massiivisen talonrakennusprojektinsa, jonka tulosta he esittelivät toukokuussa arkkitehtialan huippujulkaisussa Architectual Digestissa. Vaikka perheen koti on rakennustekniikaltaan uusinta uutta, se muistuttaa ulkomuodoltaan vanhaa latoa.

Lue lisää: Ashton Kutcher ja Mila Kunis rakennuttivat Los Angelesiin talon, joka näyttää vanhalta ladolta – katso kuvat uskomattomasta lopputuloksesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?