Sara Chafak menetti ajolupansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Chafak menetti ajokorttinsa taas – kertoo kaahanneensa 157 km/t satasen alueella

Sara Chafak joutuu turvautumaan jatkossa julkiseen liikenteeseen.

Sara Chafakilla on ollut raskas kaasujalka.

27.7. 16:41

Somepersoona ja vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 30, kertoo Instagramissa menettäneensä ajolupansa. Hän avautuu asiasta tuoreessa Instagram-tarinassaan, joka on katsottavissa vuorokauden ajan sen julkaisemisesta. Chafak toteaa halunneensa kertoa asiasta seuraajilleen itse, ennen kuin se päätyy lehtien palstoille.

– Mä haluaisin nopeasti puhua vähän vakavammasta asiasta, joka sattui eilen, nainen aloittaa.

– Ajoin mun ajokortin eilen hyllylle. Satasen alueella painoin menemään 57 kilometriä ylinopeutta, hän jatkaa.

Entinen missi kuvailee rajua ylinopeuttaan monen epäonnisen asian summaksi. Auton ratissa hän oli omissa maailmoissaan ja kuunteli musiikkia kovalla äänenvoimakkuudella.

Kun Chafak lähti ohittamaan edellä ajanutta ajoneuvoa tyhjää vasenta kaistaa pitkin, ajonopeus kasvoi huomaamatta. Nainen kertoo myös muistaneensa, että kyseisellä alueella olisi ollut voimassa korkeampi nopeusrajoitus.

– Muistin, että se (rajoitus) oli ensinnäkin 120.

Chafak kuitenkin kertoo olevansa jälkikäteen tyytyväinen siitä, että virkavalta puuttui hänen vaaralliseen liikennekäyttäytymiseensä.

– Turvallisuushan on ollut siinä vaarannettuna. –– Tällaista tekoa ei ikinä voi oikeuttaa. Nopeusrajoitusten rikkominen on lain rikkomista, ja tästä kannetaan sitten seuraukset vastuullisesti.

Tämän jälkeen Chafak toteaa pienen tai mahdollisesti jopa hieman pidemmän ajotauon tekevän hänelle hyvää. Hän muistuttaa, että ajaessa on aina muistettava kiinnittää huomiota sekä ympäristöön että omaan kaasujalkaan.

Lopuksi Chafak toteaa olevansa onnellinen siitä, että tilanteesta selvittiin ilman suurempia vahinkoja.

– Onneksi ei kuitenkaan mitään henkilövahinkoa ole sattunut tai mitään muuta sellaista. Se on tärkeintä.

Sara Chafak seurustelee tosi-tv-tähti Jeffrey Lawmanin kanssa.

Sara Chafak menetti ajolupansa viimeksi viime vuoden lopulla, kun hän unohti palauttaa Trafille ”muutamia todistuksia”. Nainen kertoi asiasta lokakuussa omalla Instagram-tilillään.

– Mä sain Trafilta kans synttärilahjan. Heippa ajolupa hetkeksi, hän kirjoitti tuolloin ja kertoi ainakin toistaiseksi käyttävänsä julkista liikennettä.

Chafak tuli nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2012, kun hänet valittiin Miss Suomeksi. Sittemmin hän on tähdittänyt useita televisio-ohjelmia, muun muassa Selviytyjiä ja Farmia.

Viime vuonna Chafak oli mukana myös Masked Singer Suomi -laulukilpailun ensimmäisellä tuotantokaudella. Hän on luonut uraa myös sosiaalisen median vaikuttajana, ja naisella onkin Instagramissa yli 140 000 seuraajaa.

Lue lisää: Sara Chafak menetti ajolupansa – kommentoi tilannetta Instagramissa

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?