Antti Tuiskun stadionkeikat siirtyvät taas vuodella eteenpäin - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Tuiskun stadionkeikat siirrettiin jälleen: ”Kolmas kerta toden sanoo”

Antti Tuiskun Bailantai-stadionkeikat siirtyvät jo kolmatta kertaa: uudet keikkapäivät ovat syyskuussa 2022.

Antti Tuiskun Bailantai-stadionkeikkoja ei järjestetä tänäkään syksynä.

27.7. 12:50

Laulaja Antti Tuiskun Bailantai-stadionkeikkoja Helsingin Olympiastadionilla ei järjestetä tänäkään vuonna. Keikat siirtyvät jälleen vuodella, ja uudet keikkapäivät ovat syyskuussa 2022.

Jo ostetut liput käyvät myös uusiin konsertteihin, perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

Tuiskun oli määrä esiintyä odotetuilla keikoillaan 17. ja 18. syyskuuta 2021, mutta Bailantain kaltaisia jättikonsertteja ei ole mahdollista järjestää tämänhetkisten pandemiatilanteesta johtuvien yleisötapahtumarajoitusten puitteissa.

Tuiskun stadionkeikkoja on täytynyt siirtää koronapandemian vuoksi nyt jo kolme kertaa.

Antti Tuiskun stadionkeikat siirrettiin kolmatta kertaa.

– Uskoimme työryhmäni kanssa aidosti, että jo tänä syksynä koronatilanne olisi sellainen, että konsertit pystyttäisiin järjestämään. Vaikka tunnelin päässä näkyy välillä valoa, tulee syyskuu 2021 tämän kokoluokan konserteille liian aikaisin, Tuisku kommentoi tiedotteessa tilannetta.

– Haluamme olla varmoja, että kun jättikonsertit järjestetään, jokainen voi keskittyä nauttimaan tajunnanräjäyttävästä show’sta ja hienosta tunnelmasta sen sijaan, että tarvitsisi tuntea epävarmuutta ja mahdollista pelkoa, Tuisku kertoo.

Antti Tuisku esiintyi tänä kesänä Himos Juhannus -festivaaleilla.

Tuisku kertoo tiedotteessa, että hän aikoo palata keikoille alkuvuodesta 2022.

– Keikkojeni livetuotanto on niin suuri kokonaisuus, että ei ole mahdollista lyhyellä varoitusajalla karsia työpanoksesta, visuaalisuudesta tai mistään taiteellisuuteen liittyvästä, Tuisku jatkaa.

– Haluan saatella teidän eteenne visiomme kaikessa loistossaan ja kokoluokassaan ilman mahdollisia kompromisseja. Pyydän siis vielä kerran kärsivällisyyttä. Se, että kuljette mukana, jaksatte odottaa ja luotatte tulevaan, on minulle itselleni äärimmäisen suuri voimavara. Kolmas kerta toden sanoo, Tuisku sanoo tiedotteessa.

Antti Tuiskun Bailantai-stadionkonserttien uudet päivät ovat 9. ja 10. syyskuuta 2022.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?