Koronakevään yritystukiin liittynyt somekohu jätti jälkensä Sari Heliniin: kuvasi viikkonsa Ilta-Sanomille - Viihde - Ilta-Sanomat

Koronakevään yritystukiin liittynyt somekohu jätti jälkensä Sari Heliniin: ”Olen entistä tarkempi siitä, ketkä ovat ystäviäni”

Huono Äiti -yrityksestä tuttu Sari Helin kuvasi viikkonsa.

Sari Helin kuvasi viikkonsa Ilta-Sanomille.

1.8. 10:30

Mitä kesääsi kuuluu, ja mitä Huono Äiti -yrityksellesi kuuluu?

– Olen pitänyt vähän lomaa toisin kuin viime vuonna. Loman jälkeen Huono Äiti alkaa keskittyä eritoten ruokasisältöön digitaalisessa muodossa ja ruokakirja pitää saada painoon. Tulee myös lisää suuhunpantavaa.

Milloin olet kokenut olevasi erityisen huono äiti?

– Eritoten silloin kun lähden mukaan nuorison provosointiin ja saan heiltä kuulla, että käyttäydyn kuin 2-vuotias. Pitäisi hillitä hermonsa paremmin.

Millaiset jäljet koronakevään yritystukiin liittynyt somekohu on jättänyt sinuun?

– Olen entistä tarkempi siitä, ketkä ovat ystäviäni ja ketä päästän lähelle. Tosi ystävät pitävät pinnalla silloin kun koko maa näyttää olevan sitä mieltä, että sinun pitäisi upota.

Sari Helin kuvasi viikkonsa tapahtumat.

Ma 19.7. ”Maanantai, keskiviikko ja perjantai on juoksuaamuja. 10 kilometriä sujuu hitaasti, ja olen sen jälkeen erittäin punainen. Tästä on glamour kaukana.”

20.7. ”Kuusamon Karhunkierroksen vaellus on jo suunnitteluvaiheessa. Olen Kuusamossa ainakin joka toinen kuukausi, ja ruokahankkeitakin on suunnitteilla paikallisen toimijan kanssa.”

Ke 21.7. ”Marjan kanssa testaamme viinejä, koska saattaa olla, että Huonolla Äidillä on kohta oma viini.”

To 22.7. ”Tämä viikko on juhlaviikko. Lapsen ja veljen synttärit ja omat nimpparit juhlitaan kakkukutsuilla.”

Pe 23.7. ”Itä-Helsinki on parasta Helsinkiä, ja olen asunut Itä-Helsingissä monessa osoitteessa. ”

La 24.7. ”En osaa purjehtia, mutta osaan yöpyä ystävän veneessä, jos se on tukevasti kiinni satamassa. Täysikuusta lisäpisteet.”

Su 25.7. ”Heinävesi ja Kermajärvi. Kansallismaisema ja mökkimaisema. Rauhaa ja puhdasta luontoa rakastavan toivepaikka.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?