Salatut elämät -suosikki Tiia Elg on mukana tulevalla TTK-kaudella! - Viihde - Ilta-Sanomat

Salatut elämät -suosikki Tiia Elg on mukana tulevalla TTK-kaudella!

Tiia Elg nähdään tanssinopettajana uudella Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella.

Tiia Elg on yksi uuden Tanssii Tähtien Kanssa -kauden tähtiopettajista.

26.7. 22:41

Näyttelijä ja tanssija Tiia Elg paljasti maanantaina Instagram-tilillään, että hänet nähdään uudella Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella tanssinopettajana.

Elg julkaisi kuvan, jossa hän istuu maskeeraustuolissa samalla, kun hänen hiuksiaan laitetaan.

– Storyn puolella vilahti 7sek hetki mun tulevasta syksyn ’pikku’ projektista. Pääsen toteuttamaan itseäni tanssinammattilaisena. Voitte uskoa, kuinka fiiliksissä oon, Elg kirjoittaa huutomerkkien kera.

– Emil kiitos sulle ihan super ihanasta lookista. Sen lisäksi, että oot loistava tanssija, oot loistava ammattilainen myös hiusten suhteen. T. Uusi Tanssii Tähtien Kanssa -ope eli minä, Elg paljastaa.

Elgin julkaiseman kuvan jälkeen myös Tanssi Tähtien Kanssa -sarjan virallisella Instagram-tilillä julkistettiin uuden kauden tähtiopettajat.

Opettajakaarti koostuu aiemmilta kausilta tutuiksi tulleista kasvoista, mutta Elgin lisäksi uutena mukaan liittyy tanssija ja tanssinopettaja Anniina Koivuniemi.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan Instagram-tilillä kerrotaan, että tulevan kauden uudet tähtioppilaat julkaistaan maanantaina 2.8. klo 13 jälkeen.

Elg on näytellyt Eva Tammista suositussa saippuasarjassa Salatut elämät keväästä 2014 lähtien.

Elgin puoliso Alexey Smolyaninov on myös tanssija. Pariskunnalla on kaksi lasta. Esikoistytär Zina syntyi maaliskuussa 2019 ja poika Neo marraskuussa 2020.

Elg seurusteli aiemmin Salkkareissa niin ikään näytelleen Jasper Pääkkösen kanssa. He erosivat vuonna 2015.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?