TMZ: Kanye West muutti stadionille – viimeistelee julkaisusta myöhästynyttä albumiaan - Viihde - Ilta-Sanomat

TMZ: Kanye West muutti stadionille – viimeistelee julkaisusta myöhästynyttä albumiaan

Kanye West asuu nyt stadionilla, jossa hän juhli albuminsa ensisoittoa viime viikolla.

Kanye West asuu tällä hetkellä Mercedes-Benz-stadionilla.

26.7. 18:36

TMZ-viihdemedian mukaan räppäri Kanye West muutti asumaan Mercedes-Benz-stadionille.

West viimeistelee kymmenennettä albumiaan synnyinkaupungissaan Yhdysvaltojen Atlantassa sijaitsevalla stadionilla, joka toimii hänen kotinaan siihen saakka, että albumi on saatu julkaistua, TMZ kertoo.

West on rakentanut tiiminsä kanssa stadionille studiotilan ja paikalle on järjestetty jopa oma kokki, joka valmistaa ruokaa koko Westin ryhmälle.

Westin on määrä julkaista uusi albumi 6.elokuuta, kertoo TMZ. Alkuperäinen julkaisuajankohta olisi ollut viime perjantai, päivä ensisoittotilaisuuden jälkeen.

Räppäri järjesti torstaina Mercedes-Benz-stadionilla hänelle tuttuun tapaan uuden albumin ensisoiton. Tapahtumaan saapui yli 40 000 ihmistä, jotka tulivat kuulemaan ensimmäiset maistiaiset Donda-nimisestä kokonaisuudesta.

Tapahtumaan West oli pukeutunut kirkkaanpunaisiin housuihin ja samanväriseen takkiin, jonka hän on suunnitellut GAP-vaatemerkille. Lisäksi hän oli vetänyt päähänsä päähineen, joka muistutti ohuita sukkahousuja.

Twitterissä eräs käyttäjä jakoi lauantaina kuvan stadionilta, jossa oli käynnissä Atlanta Unitedin jalkapallo-ottelu. Kuvassa West oli yleisön joukossa, edelleen sama esiintymisasu yllään.

TMZ:n mukaan West inspiroitui Donda-albumin ensisoiton yleisöstä niin paljon, että halusi jäädä Atlantaan saattamaan albumiprojektinsa loppuun.

Albumi on nimetty Westin edesmenneen äidin Donda Westin mukaan, joka aloitti uransa professorina Morris Brown Collegessa Atlantassa 1970-luvulla, kertoo New York Times.

Kuuntelutilaisuudessa West käveli noin tunnin ajan ympäriinsä stadionilla valkoisen suojapeitteen päällä samalla, kun uutta musiikkia soitettiin stadion äänentoistolaitteista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?