Pilvi Hämäläinen julkaisi hauskan kuvan, jossa koomikoiden yhdennäköisyys naurattaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Aikamatkustiko Pilvi Hämäläinen 1900-luvun alkuun? Julkaisi hulvattoman kuvan, jossa koomikoiden yhdennäköisyys saa hymyn kasvoille

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen jakoi hauskan kuvan Instagram-profiilissaan.

Pilvi Hämäläinen on tunnettu suomalainen näyttelijä.

27.7. 8:50

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen julkaisi Instagram-profiilissaan hauskan kuvan, jossa hän vertaa erään legendaarisen koomikon ulkonäköä omaansa.

– Mie en pääse täst yli, ku @rikusottinen löys kuvan, jossa Buster Keaton näyttää iha multa, Hämäläinen kirjoittaa kuvatekstissä merkaten kuvan löytäneen stand up -koomikon Riku Sottisen kommenttiinsa.

Buster Keaton oli yhdysvaltalainen näyttelijä ja koomikko.

Hämäläinen julkaisi kuvan vanhasta lehtimainoksesta, jossa kerrotaan tv:ssä esitettävästä dokumenttielokuvasta, joka kertoo yhdysvaltalaisesta näyttelijästä Buster Keatonista (1895–1966). Sanomalehden kuva on mykkäelokuvasta Kovaa kyytiä ja kaunokaisia, joka on vuodelta 1924.

Yhdennäköisyys kahden koomikon välillä todella on hämmästystä herättävä. Esimerkiksi juontaja Ellen Jokikunnas on yhtynyt mielipiteeseen kuvan uskomattomasta samannäköisyydestä Hämäläisen ja Keatonin välillä.

– Eihän tää ole todellista. Nauran ääneen, myös kirjailija, radio- ja televisioesiintyjä Paula Noronen kommentoi nauruhymiöin.

Myös monet Hämäläisen fanit ja tuttavat ovat kommentoineet kuvaa nauruhymiöin varusteltuna.

– Kuin ilmetty sinä viiksillä, eräs kirjoittaa.

– Mä en pääse yli siitä ettei tätä ole vissiin muokattu! Ku toihan on sinä! kommentoi toinen.

Pilvi Hämäläinen on varsin tuttu kasvo tv:stä. Putouksen sketsihahmokisan voitto vuonna 2017 ja suositussa ohjelmassa esiintyminen toivat Hämäläiselle runsaasti julkisuutta, ja hänestä tuli hetkessä koko kansan tuntema näyttelijä.

Hämäläinen on esiintynyt viimeisimpänä tv:ssä suositussa Suurmestari -ohjelmassa, jossa hän toimii hauskan kilpailun tuomarina Jaakko Saariluoman rinnalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?