Masked Singer Suomi -ohjelman uudella kaudella kilpailee 16 hahmoa - Viihde - Ilta-Sanomat

Masked Singer Suomi tulee taas! 16 toinen toistaan kovempaa hahmoa kilpailee kultaisesta maskista, mutta keitä he ovat?

Suomalaiset pääsevät jälleen arvuuttelemaan, kuka on maskin takana. Varsinaisen ohjelman jälkeisessä osiossa juontaja Ile Uusivuori pui maskinsa poistaneen kanssa ohjelman tekoa.

Masked Singer Suomen uudella kaudella kilpailee 16 hahmoa.

26.7. 13:12

MTV3 -kanavan Masked Singer Suomi -kilpailu alkaa jälleen elokuussa, kanavan tiedotteessa kerrotaan.

Koko Suomi pääsee arvuuttelemaan, kuka on maskin takana, kun Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira, Robotti kilpailevat toisiaan vastaan lauluesityksissä.

Uudella Masked Singer -kaudella esiintyjät ovat jälleen oman alansa huippuja. Tämä salattu joukko pitää hyppysissään muun muassa maailmanmestaruuksia ja -ennätyksiä, kultaa, hopeaa, platinaa, kruunuja, titteleitä, mitaleita, ihmisten nimisiä palkintoja, sekä hirmuisen määrän someseuraajia, äänestäjiä, katsojia, kuulijoita ja faneja.

Heistä jokainen on tottunut elämään julkisuudessa, mutta nyt he esiintyvät meille maskit kasvoillaan ja paljastavat palasia henkilöllisyydestään vähän kerrallaan vihjeiden ja lauluäänen muodossa.

Heti Masked Singer Suomen jälkeen alkava Maskin takana -ohjelma jatkaa siitä, mihin illan Masked Singer Suomi -jakso päättyy.

Viikoittaisessa spesiaalissa juontaja Ile Uusivuoren vieraaksi saapuu maskinsa viimeksi poistanut julkkis, joka paljastaa kaiken: Mihin mystiset vihjeet viittasivat? Millaista oli kuunnella tuomariston arvailua maskin takaa? Ja ennen kaikkea, millainen kokemus hullunkuriseen ohjelmaan osallistuminen oli?

Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa ja päästään kurkistamaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä juuri ennen lavalle astelua.

Masked Singer Suomi -ohjelman aiemmilta kausilta tuttuina etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Stradberg ja Janne Kataja.

Etsivät ja katsojat saavat ohjelman aikana entistä haastavampia vihjeitä esiintyjien henkilöllisyydestä ja yrittävät arvata, kuka on maskin takana. Studioyleisö äänestää suosikkiesiintyjäänsä, ja kunkin jakson päätteeksi vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu paljastamaan henkilöllisyytensä.

Masked Singer Suomi alkaa lauantaina 28.8. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?