Nyt se on varmaa! Entiset rakastavaiset ovat jälleen yhdessä – Jennifer Lopez lisäsi kiihkeän suutelukuvan Ben Affleckin kanssa

Jennifer Lopez ja Ben Affleck olivat kihloissa 2000-luvun alkupuolella.

Ben Affleck ja Jennifer Lopez erosivat 18 vuotta sitten. Kuva on otettu helmikuussa 2003.

Laulaja Jennifer Lopezin, 53, ja näyttelijä Ben Affleckin, 48, suhteesta on huhuttu jo kuukausia. Nyt Lopez vahvisti pariskunnan suhteen omalla Instagram-tilillään.

Nainen lisäsi eilen Instagramiin kuvasarjan 52-vuotisyntymäpäivänsä kunniaksi. Julkaisun kolmessa ensimmäisessä kuvassa Lopez poseeraa veneellä puna-oransseissa bikineissä ja lierihatussa. Kuvasarjan neljännessä ja viimeisessä otoksessa Affleck on kaapannut syntymäpäiväsankarin syleilyynsä ja suutelee tätä kiihkeästi.

– 52... Mitä se saakaan aikaan, Lopez kirjoittaa julkaisunsa kuvatekstissä.

Uutiskanava CNN:n mukaan parista julkaistiin ensimmäinen yhteiskuva Instagramissa jo pari päivää sitten. Kaksikko nimittäin vilahti vierekkäin näyttelijä Leah Reminin syntymäpäiväjuhlista kootulla videolla. Kyseisessä otoksessa Lopez ja Affleck poseeraavat valokuvauskopissa yhdessä Reminin kanssa.

Vaikka osapuolet vaikuttavat olevan hulluina toisiinsa, he eivät suinkaan ole toistensa kimpussa ensi kertaa. Kaksikko nimittäin oli yhdessä myös 2000-luvun alkupuolella, jolloin he olivat yksi aikansa seuratuimmista julkkispareista.

Lopez ja Affleck kihlautuivat marraskuussa 2002, ja heidän häitään oli tarkoitus juhlia syyskuussa 2003. Pariskunta kuitenkin perui häänsä vain pari päivää ennen h-hetkeä. Syyksi kerrottiin liiallinen huomio.

– Emme kumpikaan osanneet arvata, kuinka paljon kiinnostusta suhteemme herättäisi, Affleck on kertonut medialle jälkikäteen.

Ben Affleck ja Jennifer Lopez tähdittivät vuonna 2003 ensi-iltansa saanutta elokuvaa Gigli – rajua rakkautta.

Eron jälkeen Lopez meni naimisiin laulaja Marc Anthonyn kanssa. Pariskunta oli yhdessä seitsemän vuoden ajan, ja vuonna 2008 he saivat Emme-tyttären ja Max-pojan, jotka ovat kaksosia.

Myös Affleck löysi rakkauden lähes samantien eron jälkeen. Hän avioitui vuonna 2005 näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa. Pariskunta päätyi eroon vuonna 2018, ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Lopezin lähipiiristä kerrotaan, että parivaljakko pysyi erosta huolimatta kaikki vuodet ystävinä. Kun Lopez erosi maaliskuussa 2021 viimeisimmästä miesystävästään Alex Rodriguezista, entiset rakastavaiset lähentyivät uudelleen.

Kesäkuun loppupuolella huhuttiin, että Affeck aikoisi kosia Lopezia tämän 52-vuotissyntymäpäivänä. Näin ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ole tapahtunut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?