Janne Saarisen juhlatyyli herätti hilpeyttä Instagramissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomipopin suosikkijuontajan juhlatyyli naurattaa Instagramissa – sortui monille tuttuun virheeseen

Näyttelijänä ja radiojuontajana tunnetuksi tulleen Janne Saarisen juhla-asu herätti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

Janne Saarinen jakoi Instagram-tilillään hilpeyttä herättävän kuvasarjan juhla-asustaan.

25.7. 21:10

Kesä on tunnetusti juhlien sesonkiaikaa. Osansa juhlahumusta on saanut myös Radio Suomipopin keskipäivää juontava Janne Saarinen, 26, joka jakoi Instagram-tilillään hilpeyttä herättävän kuvasarjan juhla-asustaan.

Otoksessa Saarisella on yllään valkoinen kauluspaita sekä tummat housut ja kravatti. Nopealla vilkaisulla Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tulleen miehen juhlatyyli näyttää erittäin siistiltä ja huolitellulta. Karu totuus paljastuu kuitenkin Saarisen lisäämän julkaisun toisesta kuvasta, joka on lähikuva miehen vatsasta ja housuista.

Jälkimmäisessä kuvassa näkyy selkeästi, että Saarinen on unohtanut housujensa vetoketjun auki. Lisäksi hänen kravattinsa kapea pää lepattaa etuosan alapuolella ja hänen vatsansa näkyy paidan kolosta.

– Etsi kuvasta virheet: 1) liian nopee vessakäynti, 2) kakun turvottama massu ja 3) täydellinen pituus kravatille, mitä en koskaan oppinut, Saarinen kirjoittaa julkaisun kuvatekstissä.

Radiojuontajan päivitys on herättänyt paljon hilpeyttä, ja monet miehen Instagram-seuraajat ovat kommentoineet julkaisua naurunaamoilla. Nauravia emojeita kuvaan ovat lisänneet myös laulaja Ressu Redford, tosi-tv-tähti Sauli Koskinen sekä laulaja Ilta.

Kuva on mitä ilmeisimmin otettu Iltan ja hänen miehensä Troyn häistä, joita juhlittiin heinäkuun alussa. Saarinen on nimittäin lisännyt Instagram-tililleen yhteiskuvan tuoreen avioparin kanssa vain päivää ennen hilpeää asupäivitystään.

– Kiitos Ilta ja Troy, kun pääsin mukaan tähän maagiseen päivään ja kiitos, että näytätte koko maailmalle, mitä rakkaus voi parhaimmillaan olla, Saarinen kirjoitti aiemmin lisäämässään yhteiskuvassa.

Janne Saarinen nousi suuren yleisön tietoisuuteen Salatut elämät -sarjasta, jossa hän näytteli Anton Heleniusta vuosina 2015–2017. Sittemmin hänet on nähty suosikkisarja Sykkeessä, jossa hän on esittänyt ensihoitaja Nikke Uotilaa vuodesta 2017 alkaen.

Televisiotöiden ohella Saarinen on näytellyt vuosia sekä Helsingin ja Valkeakosken kaupunginteatterin että Vantaan teatterin lavoilla. Vuonna 2020 hän aloitti radiojuontajana Radio Suomipopin keskipäivässä. Sitä ennen häntä oli kuultu muun muassa radiokanava Loopilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?