Nämä naiset kieltäytyivät poseeraamasta Playboyssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Nämä naiset sanoivat ei Playboyssa poseeraamiselle – laulajatähti kieltäytyi 500 000 dollarista, vaikka olisi poseerannut kuvissa vaatteet päällä

Moni julkisuuden henkilö on kieltäytynyt Playboy-lehden kosiskeluista kuvauksiin. Yksi näyttelijätär on laitettu lehden kanteen kieltäytymisestä huolimatta.

Nelly Furtado, Lady Gaga ja Mel B ovat kieltäytyneet Playboyn kuvauksista.

26.7. 6:45

Kate Moss, Mariah Carey, Kim Kardashian, Lindsay Lohan, Naomi Campbell ja Madonna. Playboy-lehden kuvauksissa on nähty kymmenittäin eri aloilta kuuluisia naisia ja muutama mieskin. Suuret nimet ovat olleet lehden kansissa heti sen perustamisesta lähtien: ensimmäisessä numerossa vuonna 1953 nähtiin Marilyn Monroe.

Moni julkimo on kuitenkin myös kieltäytynyt poseeraamasta lehden sivuilla.

Nelly Furtado kieltäytyi Playboyn täysipukeisista kuvauksista.

Kanadalainen laulaja Nelly Furtado kieltäytyi Playboy-lehden 500 000 dollarin eli noin 424 790 euron kuvauspalkkiosta. Maneater- ja Promiscuous-hiteistään tuttu Furtado olisi poseerannut lehdessä täysissä pukeissa.

Furtado kertoi Daily Mailille vuonna 2009 syyn kieltäytymiselleen.

– En halunnut Playboyta ansioluettelooni 22-vuotiaana. Jos he kysyvät minua 40-vuotiaana, sanon luultavasti kyllä.

Furtado on tällä hetkellä 42-vuotias.

Lady Gagaa ei ole nähty Playboyssa.

CNN:n mukaan yhdysvaltalaislaulaja Lady Gaga ei myöskään ole kiinnostunut Playboyn kuvauksista. Gaga kertoi haluavansa keskittyä musiikkiuraansa.

– Jos olisin glamourmalli, ilahtuisin ehdotuksesta. Minulle musiikki on kuitenkin kaikki kaikessa, Gaga sanoi vuonna 2009 aiheesta.

Toisin kuin Ginger Spice, on Mel B kieltäytynyt Playboyn kannesta.

Spice Girlsistä tunnettu Melanie Brown on kieltäytynyt Playboy-kuvauksista peräti viidesti.

– He tarjoavat minulle naurettavia rahasummia, mutta en vain ole valmis tekemään sitä. Harkitsen sitä tulevaisuudessa, kun aika tuntuu oikealta, Mel B kertoi.

Toisin kuin Mel B, on toinen Spice Girls -tähti Geri Halliwell nähty lehden kannessa. Halliwell poseerasi Playboyn kannessa ikonisessa Union Jack -asussaan.

Jersey Shoresta tunnettu Jenni Farley ei halunnut, että nuoret fanit näkisivät hänet Playboyssa.

Jersey Shore -tv-sarjan JWoww eli Jenni Farley nousi MTV:n hittisarjan myötä huimaan suosioon, joka johti myös pyyntöön esiintyä Playboyssa. Farley kertoi Lopez Tonight -ohjelmassa, ettei kokenut sopivaksi poseerata lehdessä, sillä hänen fanikunnassaan oli myös hyvin nuoria ihailijoita.

Jessica Alba oli Playboyn kannessa vasten tahtoaan.

Näyttelijä Jessica Alba on nähty Playboyn kannessa, mutta Alba ei itse suostunut siihen.

Alba äänestettiin vuonna 2006 yhdeksi 25 seksikkäimmästä julkkiksesta, ja lehti pyysi Albaa kuvauksiin. Näyttelijä kieltäytyi, mutta Playboy hankki Columbia-yhtiöltä kuvan Albasta bikineissä ja laittoi sen lehden kanteen. Albasta ei ollut kuvia lehden sisäsivuilla.

– Playboy on loukannut oikeuksiani ja johtanut räikeästi harhaan yleisöä, joka voi luulla että olen antanut luvan laittaa itseni kanteen vaikka en ole niin tehnyt, Alba sanoi asiasta.

Playboy-pomo Hugh Hefner kirjoitti 2006 Alballe henkilökohtaisen anteeksipyyntökirjeen ja lahjoitti rahaa Alballe tärkeään hyväntekeväisyyskohteeseen.

Entinen teinitähti Melissa Joan Hart sanoi ei Playboyn kuvauksille.

Sabrina, teininoita -sarjasta kuuluisaksi tullut Melissa Joan Hart joutui skandaalin keskelle poseerattuaan vähäpukeisena Maxim-lehdessä, joten näyttelijä ei innostunut ajatuksesta näyttäytyä Playboyssa.

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner kuoli vuonna 2017. Playboyta ei julkaista enää paperiversiona, lehti ilmestyy nykyään vain digitaalisessa muodossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?