Mari Perankoski hätääntyi, kun aviomies Jouni Hynynen ei vastannut tärkeään tekstariin - julkaisi pian epätoivoisen "etsintäkuulutuksen" - Viihde - Ilta-Sanomat

Mari Perankoski hätääntyi, kun aviomies Jouni Hynynen ei vastannut tärkeään tekstariin - julkaisi pian epätoivoisen "etsintäkuulutuksen"

Jouni Hynysen puoliso näyttelijä Mari Perankoski kommentoi hätäisesti miehensä Instagram-videoon.

Näyttelijä Mari Perankoski ja rokkari Jouni Hynynen ovat olleet yhdessä vuodesta 2012 saakka.

23.7. 14:05

Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo Jouni Hynynen päivitti torstaina Instagram-profiiliaan videolla, jossa hän on matkalla juontamaan Radio Rockin Kesäpojat-ohjelmaa.

– Taas mennään. Radio Rock, Kesäpojat. Ajattelin Nikulan kanssa tänään puhua lähinnä paskaa, Hynynen sanoo videolla.

Videon kommenttikenttä on täyttynyt fanien hauskoista reaktioista, mutta huomion herättää Jouni Hynysen puoliso, näyttelijä Mari Perankoski, joka on julkaissut kommenttikenttään hätäisen etsintäkuulutuksen miehestään.

– Hynynen!!!! Kato puhelintasi! Ootko vienyt pienen pahvilaatikon kierrätykseen??? Oon maskissa ja siellä oli mun Great Gatsby pääsulat? Paniikki? Pitääkö soittaa Sanomatalolle ja tehdä kuulutus sulle kun et kato tekstareita. Jos joku liikkuu Radio Rockin liepeillä niin koputtakaa ikkunaan ja näyttäkää puhelinta, Perankoski kirjoittaa hulvattomasti miehensä Instagram-postaukseen.

Jouni Hynynen ja Mari Perankoski osallistuivat eilen torstaina Renny ja Johanna Harlinin 1920-luvun Great Gatsby -teemaisiin kihlajaisiin. Perankoski on ollut mitä ilmeisemmin valmistautumassa juhliin, ja huomannut pääsulkiensa kadonneen mahdollisesti Hynysen roskiin heittäminä.

Sosiaalisen median kuvien perusteella pääsulat ovat kuitenkin löytyneet vahingoittumattomina, ja Perankoski on saanut viimeisteltyä upean juhla-asunsa.

Lue lisää: Onko tässä vuoden hillittömin haastattelu? Jouni Hynynen ja Mari Perankoski avoimina ensimmäisessä yhteisjutussaan: "Pitikö tämäkin nyt sanoa?"

NÄYTTELIJÄ Mari Perankoski, 48, ja muusikko Jouni Hynynen, 48, lienee tunnetuimpia kotimaisia julkkispareja. Molemmat ovat menestyneet omalla alallaan ja olleet näkyvästi esillä julkisuudessa koko 2000-luvun ajan.

Pari meni kihloihin ja naimisiin vuonna 2016 neljän vuoden seurustelun jälkeen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?