Jasper Pääkkösen Taiga-koira pääsi ulkoilemaan harvinaisessa seurassa – tomera samojedi poseeraa ”Spike-sedän” kanssa Instagramissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Jasper Pääkkösen Taiga-koira pääsi ulkoilemaan harvinaisessa seurassa – tomera samojedi poseeraa ”Spike-sedän” kanssa Instagramissa

Spike Lee hengaili Taiga-koiran kanssa Suomen-vierailullaan.

Spike Lee on viihtynyt tällä viikolla Suomessa.

23.7. 17:11

Näyttelijä Jasper Pääkkösen Taiga-koira on saanut uuden kuuluisan kaverin. Koiran uusi elokuvaohjaajatuttavuus käy ilmi Taigan omalta Instagram-tililtä.

Tuoreessa kuvassa Taiga poseeraa ryhdikkäänä, mutta sen omistajien eli Pääkkösen ja Alexandra Escatin sijaan sen hihnan varressa on maailmanluokan ohjaaja Spike Lee.

Värikkääseen takkiin, lippikseen ja vaaleisiin housuihin pukeutunut Lee näyttää valmiilta ulkoiluttamaan Taigaa Air Jordan -tossuissaan.

– Hengailemassa Spike-sedän kanssa, lukee kuvatekstissä.

Taigan tuoretta kuvaa ihastelevat kommenttikentässä muun muassa näyttelijä Krista Kosonen ja Apcalyptican Eicca Toppinen.

Instagramin stories -osiosta käy ilmi, että karvaturri on päässyt istuskelemaan myös isäntänsä Löyly-saunaravintolan portaille. Pääkkösen, Leen ja Taiga-koiran lisäksi seurueeseen kuului Leen nuorempi veli Cinqué.

Pörheä Taiga on herättänyt ihastusta niin Pääkkösen Instagramissa kuin koiran omalla Instagram-tilillä, jota seuraa liki 7 000 käyttäjää. Pääkkönen ja Escat hankkivat Taiga-samojedin keväällä 2020 ja nyt piskuisesta pennusta on tullut jo iso valkoinen karvakuono.

Lue lisää: Jasper Pääkkösen vekkuli samojedinpentu hurmaa Instagramissa: yritti saada maistiaisen isäntänsä kalastussaappaista

Näyttelijät Adam Driver ja Jasper Pääkkönen Spike Leen kanssa BlackKklansmanin kuvauksissa.

Spike Lee on tällä viikolla viihtynyt Helsingissä Jasper Pääkkösen vieraana. Kaksikko päätyi jopa tasavallan presidentti Sauli Niinistön kanssa Mäntyniemen terassille keskustelemaan elokuvista auringonpaisteessa.

– Hän tuli Cannesista Suomeen kylään, ihan vain jatkumona meidän aikaisemmille tapaamisille ja yhteistyölle, Pääkkönen kertoi Leen vierailun syystä IS:lle.

Lee oli vielä viime viikolla elokuvamaailman huipputapahtumassa Cannesin elokuvafestivaaleilla. Lee oli Cannesin tämän vuoden tuomariston puheenjohtaja.

Lee ja Pääkkönen ovat tehneet yhteistyötä kahdessa elokuvassa. Yhteistyön aloitti vuonna 2018 ilmestynyt BlackKklansman ja kaksikko jatkoi työskentelyä yhdessä viime vuonna ilmestyneessä Da 5 Bloods -elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?