Jukka ja Chachi Hildén julkaisivat ensimmäiset kuvat uudesta pienokaisestaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Jukka ja Chachi Hildén julkaisivat ensimmäiset kuvat uudesta pienokaisestaan: kuvateksti paljastaa tytön kauniin nimen

Jukka ja Chachi Hildén saivat toisen lapsensa, jonka nimeksi on annettu Amélie Irene Hildén.

Jukka ja Chachi Hildén ovat saaneet toisen lapsensa.

21.7. 21:01

Jukka ja Chachi Hildén ovat julkaisseet ensimmäiset kuvat juuri syntyneestä pienokaisestaan.

Duudsoneista tutun Jukka Hildénin puoliso Chachi Hildén synnytti pienen tyttövauvan viime yönä. Tytön nimeksi on annettu Amélie Irene Hildén.

Molemmat vanhemmat julkaisivat omissa Instagram-profiileissaan ensimmäiset kuvat vastasyntyneestä.

– Eilen pieni siunauksemme syntyi. Amélie Irene Hildén, tervetuloa perheeseemme. Olen niin onnekas, että saan olla äitisi ja antaa sinulle kauniin ja turvallisen elämän isäsi ja vanhempien sisarustesi kanssa. Olet nyt virallisesti osa Hildén-sirkusta!, Chachi Hildén kirjoittaa kuvatekstissä englanniksi.

Hieman myöhemmin myös Jukka Hildén julkaisi oman kuvansa tyttärestään.

– Olen siunattu pienellä, terveellä tyttövauvalla, Amélie Irene Hildén. Tervetuloa pieneen sirkukseemme, sinua rakastetaan valtavasti jo nyt! Kiitos Chachi, että olet maailman uskomattomin supernainen, vaimo, äiti ja ihminen. Olet kaikkeni, Jukka Hildén kirjoittaa koskettavasti.

Molemmat kuvat ovat keränneet paljon onnitteluja, esimerkiksi tv-persoona Arman Alizadilta, laulaja Krista Siegfridsiltä, laulaja Jukka Pojalta, taitoluisteluvalmentaja Beata Pappilta ja lukuisilta muilta.

Eilen molemmat Hildénit jakoivat Instagram-tarinoissaan videopätkän, joka ennakoi lapsen syntymää. Videolla nähdään silminnähden innostuneen näköinen Chachi, joka oli mitä ilmeisemmin jo saapunut sairaalaan synnytystä varten.

– Nyt mennään, tyttövauva. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan sinut, Chachi kirjoittaa eilisessä Instagram-tarinassaan.

Viime yönä syntynyt tytär on pariskunnan toinen yhteinen lapsi. Heidän esikoistyttärensä Sophia Rose syntyi marraskuussa 2019. Jukalla on lisäksi 9-vuotias poika ja vuonna 2014 syntynyt tytär edellisestä avioliitosta.

Jukka ja Chachi Hildénin ensimmäinen lapsi, Sophia Rose, syntyi vuonna 2018.

Chachi ja Jukka Hildén kihlautuivat elokuussa 2018, ja pariskunnan häitä juhlittiin syyskuussa 2019 vain kaksi kuukautta ennen ensimmäisen lapsen syntymää.

Pari tunnetaan siitä, että he jakavat arkeaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Tammikuussa he kertoivat Instagramissa odottavansa toista lastaan.

– Saamme toisen lapsen! Toivotamme uuden pikku monsterin onnellisina tervetulleeksi joukkoomme. Olen niin kiitollinen vaimolleni kaikesta tästä onnellisuudesta elämässämme! Hildénien joukko kasvaa ja uusi pikku duudsoni on tuloillaan, Jukka Hildén kirjoitti Instagramissa tuolloin.

Juttua muokattu kello 23.41: Korjattu Chachi Hildénin Instagram-viestin käännöstä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?