Rosanna Kulju läväytti Instagramiin rehellisen kuvaparin lomareissultaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Rosanna Kulju läväytti Instagramiin rehellisen kuvaparin lomareissultaan – vertailee somea ja todellisuutta: "Voiko kukaan samaistua?"

Rosanna Kulju paljastaa Instagramissa todellisen lomatyylinsä.

Rosanna Kulju on kesälomareissulla Kreikan Santorinilla.

21.7. 19:13

Miss Helsinki -kilpailusta tunnetuksi tullut Rosanna Kulju lomailee tällä hetkellä Santorinin saarella Kreikassa. Naisen Instagram-tilin perusteella mukana reissussa on myös hänen uusi miesystävänsä, jonka Kulju esitteli Instagram-seuraajilleen kesäkuun loppupuolella.

Tuolloin vuoden 2015 Miss Helsinki lisäsi miehen kanssa Instagramiin romanttisen, järven rannalla otetun yhteiskuvan. Miehen kasvot pysyivät kuitenkin visusti piilossa, sillä pariskunta haluaa pitää miehen henkilöllisyyden poissa julkisuudesta.

Eilen Kulju lisäsi lomamatkaltaan Instagramiin hilpeyttä herättävän kuvasarjan. Julkaisun kahdessa ensimmäisessä otoksessa Kulju poseeraa viehkeästi vaaleanpunaisissa bikineissä ja pitelee käsissään viinilasia. Kolmessa viimeisessä kuvassa hän istuu penkillä, ja hänellä on yllään seeprakuvioinen huivi sekä vaalea hellehattu.

– Instagram vs. reality. Kaks ekaa kuvaa on, mitä hän (miesystäväni) luuli saavansa (mukaan lomalle) ja kolme vikaa, mitä hän sai, Kulju kirjoittaa julkaisun kuvatekstissä nauruemojin kera.

Rosanna Kulju on tullut tunnetuksi Miss Helsinki -kilpailusta.

Eilen lisätyssä Instagram-tarinassa Kulju toteaa näyttävänsä jälkimmäisissä otoksissa Muumilaakson tarinoista tutulta Vilijonkalta.

– Note to self: mulle ei sovi hattu. Stoorissa kuva, miltä ajattelin, että näytän iso hattu päässä. Mutta näytin tältä. Voiko kukaan samaistua? Kulju kysyy eilisen Instagram-päivityksensä kuvatekstissä.

Aurinkoinen julkaisu on herättänyt paljon hilpeyttä naisen Instagram-seuraajissa. Monet kommentoijat ovat sitä mieltä, että Kulju näyttää hyvältä kuvasarjan jokaisessa otoksessa.

– Uskon, että hän on hyvin onnellinen siitä, mitä sai, yksi seuraaja kirjoittaa.

– Oot söpö. Valitsen ton tyypin milloin vaan, kenellä on hattu hassusti, toinen jatkoi.

– Hatun reunat selkeästi liian lörpöt. Seuraavaksi kokeilet sellaista iso hattua, jossa reunat on jämäkämmät, kolmas neuvoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?