Aleksi Valavuoren kuva rikkoi Instagramin siveyssääntöjä - Viihde - Ilta-Sanomat

Aleksi Valavuoren kuva ”isosta mailasta” rikkoi Instagramin siveyssääntöjä – julkaisi pian räävittömän päivityksen ja läväytti poistetun otoksen Twitteriin

Aleksi Valavuoren lisäämä otos oli Instagramille liikaa.

Aleksi Valavuori tunnetaan urheilun monitoimimiehenä.

21.7. 11:35

Urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori, 42, tunnetaan räväköistä kannanotoistaan sosiaalisessa mediassa. Viime viikonloppuna hän kohautti Instagramissa kuvalla, joka mitä ilmeisemmin rikkoi sovelluksen siveyssääntöjä. Otos nimittäin poistettiin kuvapalvelusta pian sen julkaisemisen jälkeen.

Valavuori lisäsi samaisen kuvan paria päivää myöhemmin Twitteriin, josta sitä ei ainakaan vielä toistaiseksi ole poistettu. Otoksessa Valavuori poseeraa kameralle yllään pelkkä lippalakki sekä harmaat, bokserimalliset alushousut. Huomio kiinnittyy miehen alushousuihin, joihin hän on ilmeisesti lisännyt täytettä kuvan ottamista varten.

Pian alkuperäisen kuvan poistamisen jälkeen Valavuori lisäsi Instagramiin uuden julkaisun, jossa hän kyseenalaisti kuvapalvelun siveyssääntöjä. Hän kertoi, että ensimmäinen otos oli poistettu Instagramista sen vuoksi, että se sisälsi seksuaalista toimintaa.

– Joten kaikki isomailaiset miehet, muistakaa ettei mailan muoto saa näkyä näinä tasa-arvon aikoina. Pienimunaiset voivat jatkossakin esiintyä yksissä housuissa, Valavuori kirjoittaa jälkimmäisen Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä.

Kyseisessä kuvassa Valavuori nojailee pesäpallokentän laitaan ja pitelee toisessa kädessään pesäpallomailaa. Hän on pukeutunut värikkäisiin shortseihin, pitkiin valkoisiin nilkkasukkiin ja lenkkitossuihin. Päässään hänellä on edellisestä kuvasta tuttu lippalakki.

– Laitoin nyt tähän uuteen kuvaan kahdet housut ja otin käteen mahdollisimman epäseksikkään pesismailan. Oikein epäseksuaalista päivää teille kaikille, hän toivottaa.

Kolme päivää sitten julkaistu päivitys on kerännyt runsaasti huvittuneita kommentteja Valavuoren seuraajilta.

– Kyllä mäkin siitä loukkaannuin, kirjoittaa Duudsonit-ohjelmasta tuttu Jukka Hildén.

– Allu... Sä oot liian seksikäs. Koita kestää, toinen seuraaja kommentoi.

– Ei muuta ku Onlyfansia kehiin, kolmas ehdottaa.

Aleksi Valavuori isännöi nykyisin verkossa suoraa Valavuori LIVE -keskusteluohjelmaa.

Aleksi Valavuori nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2008, kun hän juonsi Nelosella esitettyä Suomen Pelkokerroin -ohjelmaa. Mies voitti kyseisestä pestistä vuoden parhaan tv-esiintyjän Venla-palkinnon. Sittemmin hänet on nähty mukana useammassa televisio-ohjelmassa, muun muassa tänä vuonna esitetyssä Big Brother Vipissä.

Tämän vuoden alussa Valavuori tuomittiin kahdesta törkeästä kirjanpitorikoksesta ja törkeästä veropetoksesta kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Hänet määrättiin maksamaan verottajalle takaisin noin 400 000 euroa korkoineen, ja lisäksi mies sai 60 tuntia yhdyskuntapalvelusta sekä kolmen vuoden liiketoimintakiellon.

Valavuori aloitti yhdyskuntapalvelun suorittamisen heinäkuun alkupuolella Kris Tampere ry -järjestössä.

– Olen äärimmäisen kiitollinen suomalaiselle oikeusjärjestelmälle, että pääsin näin merkitykselliseen paikkaan palvelusta suorittamaan. Hyväntekeväisyyskin on aina ollut lähellä sydäntäni. Tämä hoidetaan nyt selkä suorana pois alta, Valavuori kertoi IS:lle heinäkuun alkupuolella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?