Ex-kansanedustaja Satu Taiveahon salamarakkaus päättyi eroon – pariskunnan häitä juhlittiin viime kesänä

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen ovat hakeneet avioeroa yhdessä.

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen ovat jättäneet avioerohakemuksen.

14.7.2021 19:15

Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho, 44, ja hänen puolisonsa Ville Virtanen ovat hakeneet avioeroa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. Pariskunnan avioliitto on jäämässä varsin lyhyeksi, sillä heidän häitään juhlittiin viime vuoden elokuussa.

Kymenlaakson käräjäoikeudesta vahvistetaan IS:lle, että Taiveaho ja Virtanen ovat jättäneet avioerohakemuksen yhdessä Kouvolan käräjäoikeuteen maanantaina 26. kesäkuuta. Samana päivänä Satu on vaihtanut sukunimensä Taiveaho-Virtasesta takaisin pelkäksi Taiveahoksi.

Pariskunnan rakkaustarina eteni vauhdilla. He kihlautuivat joulukuussa 2019 ja menivät naimisiin elokuussa 2020. Samaisena kesänä Taiveaho muutti asumaan Virtasen luokse Haminaan.

Tänä keväänä kaksikon rakkaus alkoi kuitenkin rakoilla, kun Seiska maaliskuussa uutisoi Taiveahon muuttaneen pois pariskunnan yhteisestä kodista. Tuolloin osoitepalvelusta vahvistettiin IS:lle Taiveahon nykyisen osoitteen sijaitsevan Kuusankoskella, Kouvolassa. Taiveaho oli päivittänyt uuden asuinpaikkansa myös sosiaaliseen mediaan.

Lue lisää: Seiska: Satu Taiveaho muutti eri osoitteeseen puolisonsa kanssa – häät viime kesänä

Taiveahon oli tarkoitus olla ehdolla tämän vuoden kuntavaaleissa Haminan Sdp:n riveissä. Hän kuitenkin ilmoitti jättävänsä leikin kesken. Loppukeväällä hän asettui samaisen puolueen ehdokkaaksi uudessa kotikaupungissaan Kouvolassa, ja hänet valittiin kaupunginvaltuustoon.

Taiveahon ja Virtasen häitä vietettiin 24. elokuuta 2020 pariskunnan silloisessa kotikunnassa Haminassa. Heidät vihittiin avioliittoon Vivan-nimisellä purjelaivalla Haminan saaristossa Kuorsalon edustalla.

Satu Taiveahon ja Ville Virtasen häät vietettiin Vivan-purjelaivalla Haminassa.

Vastanainut pariskunta ikuistettiin romanttisiin hääkuviin, joissa he poseerasivat yhdessä purjelaivan kannella. Kuvat ottanut Nancy Mäki kuvaili IS:lle häitä intiimiksi ja hääparin näköiseksi tapahtumaksi.

Lue lisää: Katso herkät kuvat Satu Taiveahon ja Ville Virtasen häistä – juhlat vietettiin purjelaivalla saaristossa

Taiveaho kertoi salamarakkaudestaan Eeva-lehden haastattelussa joulukuussa 2020. Hän paljasti Virtanen lähestyneen häntä treffipyynnöllä, mutta Taiveaho torjui ensimmäisen viestin kiireisiin vedoten. Muutamaa kuukautta myöhemmin, syksyllä 2019 tuli uusi kutsu hiihtämään ja tilanne oli toinen.

Heti ensitapaamisen jälkeen Taiveaho soitti parhaalle ystävälleen ja kertoi löytäneensä hyvän miehen.Taiveaho paljasti saaneensa pian seurustelun alettua puhelimeensa viestin, jossa oli tatuoitu käsivarteen hänen koko nimensä Satu Kirsikka.

– Villen ottama tatuointi oli voimakas merkki siitä, että hän on kanssani tosissaan ja valmis sitoutumaan. Teko oli mielettömän ihana ja kaunis, vaikka se tulikin minulle yllätyksenä, Taiveaho kertoi haastattelussa.

Satu Taiveaho oli 10 vuotta naimisissa Antti Kaikkosen kanssa.

Avioero on Taiveaholle kolmas. Aiemmin hän on ollut naimisissa nykyään puolustusministerinä toimivan Antti Kaikkosen (kesk) kanssa.

Pariskunta kihlautui kesäkuussa 2006, ja he menivät naimisiin heinäkuussa 2008. Kaksikko puhui avoimesti lapsettomuudestaan, ja heillä onkin kaksi sijaislasta. Taiveaho ja Kaikkonen päätyivät eroon syyskuussa 2018.

Juttua korjattu klo 23:08. Avioero Ville Virtasesta ei ole Taiveahon toinen, vaan kolmas ero.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?