Mitkä muuvit! Tanssiva Estelle, 9, varasti huomion kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkeikalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitkä muuvit! Tanssiva Estelle, 9, varasti huomion kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkeikalla

Ruotsin kuninkaallinen perhe juhlii Victorian syntymäpäivää kesäasunnollaan.

14.7. 9:56

Ruotsin kruununprinsessa Victoria täyttää tänään 44 vuotta.

Kuninkaallisperhe juhlistaa Victorian syntymäpäivää kesäasunnollaan Sollidenin linnassa, jossa he viettävät aikaa joka kesä. Linna sijaitsee Öölannin saarella Ruotsissa.

Tänä kesänä Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa järjestää konsertteja heidän kesäasuntonsa vieressä. Eilen tiistaina kuninkaallisperhe kokoontui katselemaan ja kuuntelemaan, kun legendaarinen laulajatähti Carola Häggkvist viihdytti heitä ja noin viittäsataa muuta katsojaa, kertoo Svensk Damtidning.

Paikalla oli lähes koko kuninkaallinen perhe. Kesäillasta ja musiikista olivat nauttimassa kruununprinsessa Victorian, prinssi Danielin ja heidän tyttärensä Estellen lisäksi kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia. Mukana olivat myös prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia ja heidän tuorein perheenjäsenensä – kolme kuukautta vanha prinssi Julian.

Kruununprinsessa Victoria täyttää tänään 44 vuotta.

Laulajatähti Carola oli esiintymässä Collidenissa, lähellä kuningasperheen kesäasuntoa.

Vaikka koko kuningasperhe vaikutti nauttivan Carolan esiintymisestä ja lämpimästä kesäpäivästä, kaikkein hauskinta näytti olevan prinsessa Estellellä.

Kun Carola soitti yhden hittikappaleistaan Mickey, Estelle nousi seisomaan ja alkoi tanssia. Prinsessa heilutteli käsissään olevia ilmapalloja ja esitteli ihastuttavia tanssiliikkeitään.

Myös muut perheenjäsenet intoutuivat taputtamaan käsiään ja fiilistelemään rennosti mukana.

Katso video Svenskdamin sivuilta.

Expressenin videosta on nähtävissä, että juhlat olivat huipussaan, kun Carola esitti Victorialle omistetun syntymäpäivälaulun.

Lisäksi Carola esitti konsertissaan tunnetuimpia hittejään, kuten Säg mig, Genom allt ja Mitt i ett äventyr.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?