Ensimmäinen maistiainen remontoitavasta BB-talosta julki – uusi talo saa täysin erilaisen ilmeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensimmäinen maistiainen remontoitavasta BB-talosta julki – uusi talo saa täysin erilaisen ilmeen

Vip-kaudelle rakennettu BB-talo saa uuden ilmeen. Uudistunut BB-talo nähdään syksyllä, kun sarjan uusi kausi pyörähtää käyntiin.

12.7. 12:02

Rakastettu Big Brother Suomi alkaa jälleen syyskuussa.

Sunnuntaina 5. syyskuuta joukko toisilleen tuntemattomia asukkaita suljetaan suorassa lähetyksessä 12 viikoksi Big Brother -taloon kytättäväksi, Nelonen kertoo tiedotteessaan.

BB-talon asukkaiden elämää seurataan vuorokauden ympäri lukuisten taloon asennettujen kameroiden välityksellä.

Edellisen Big Brother Suomi -”taviskauden” talo sijaitsi kauppakeskus Redin katolla, Helsingin Kalasatamassa. Uusi BB-talo rakennettiin Vip-kaudelle Vantaan Tikkurilan kupeeseen vanhaan teollisuusrakennukseen.

Vip-kaudelta tuttua studiota uudistetaan nyt uutta kautta varten ja se tulee muuttumaan merkittävästi syksyyn mennessä.

Suureen halliin rakentuva studio sisältää aiempaa monipuolisemman sisätehtäväalueen ja ainakin olohuone tulee muuttumaan täysin. Myös muita uudistuksia on luvassa.

– Tällä kaudella isoveli aikoo rikkoa asukkaiden viikkorytmiä eli jatkuvasti saa olla varpaillaan. Sen verran voin paljastaa, että kaikille pitäisi ainakin alkuun olla kuitenkin oma nukkumapaikka, BB-juontaja Elina Kottonen kertoo videolla.

Uudella kaudella myös BB-talon tehtävät muuttuvat - ja niin myös panokset. Jos tehtävä epäonnistuu, sillä on aina seurauksensa.

BB-juontajina nähdään tulevana syksynä tuttu kolmikko: Aito Iskelmän taajuuksilta tuttu Kimmo Vehviläinen, HitMixin aamuista tuttu Alma Hätönen sekä tietysti Elina Kottonen.

Vehviläinen ja Hätönen luotsaavat tuttuun tapaan vuoropäivin suoria koostelähetyksiä, joissa käydään läpi edellisen päivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vieraiden kanssa. Suorat koostelähetykset nähdään päivittäin Nelosella ja Ruudussa.

Kottonen puolestaan juontaa sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa nähtävän BB-viikon huipennuksen, eli suoran häätölähetyksen, jossa yksi tai useampi asukas saa lähtöpassit talosta.

Uudistuneeseen BB-taloon astelee tulevana syksynä 16 uutta asukasta.

– Uusi talo sisältää enemmän salaisuuksia kuin ennen, Kottonen paljastaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?