Suhdehuhut käyvät kuumina! Tom Cruise saapui kisakatsomoon Englannissa 20 vuotta nuoremman vastanäyttelijänsä kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Suhdehuhut käyvät kuumina! Tom Cruise saapui kisakatsomoon Englannissa 20 vuotta nuoremman vastanäyttelijänsä kanssa

Tom Cruise nähtiin jälleen yhdessä hänen tyttöystäväkseen huhutun Hayley Atwellin kanssa.

12.7.2021 11:01

Näyttelijä Tom Cruise, 59, saapui lauantaina seuraamaan Wimbledoniin tenniksen naisten finaaliottelua hänen tyttöystäväkseen huhutun näyttelijän Hayley Atwellin, 39, kanssa.

Sekä Cruise että Atwell tähdittävät tulevaa Mission: Impossible 7 -elokuvaa. Kaksikon nähtiin saapuvan Grand Slam -turnaukseen Lontoon All England Lawn Tennis and Croquet -klubille yhdessä Pom Klementieffin kanssa, joka myös nähdään uudessa toimintaelokuvassa.

Mediatietojen mukaan Cruise ja Atwell lähentyivät elokuvan kuvauksissa.

Joulukuussa 2020 elokuvan kuvauksista peräisin oleva lähde väitti, että Cruisen ja Atwellin kemiat olivat kohdanneet kuvausten ensimmäisestä päivästä lähtien, kertoi The Sun.

– Korona, karanteeniolosuhteet ja kaikki siihen liittyvät vaikeudet toivat heidät entistä lähemmäksi toisiaan. Heistä on tullut erottamattomia, sisäpiirin lähde väitti The Sunille joulukuussa.

Cruise nähtiin myös sunnuntaina seuraamassa Italian ja Englannin välistä jalkapallon EM-kisojen finaalia, jossa hän viihtyi muun muassa ex-futistähti David Beckhamin seurassa.

Tom Cruise saapui otteluun Pom Clementieffin ja huhutun tyttöystävänsä Hayley Atwellin kanssa.

Hayley Atwell näyttelee Tom Cruisen kanssa tulevassa Mission: Impossible 7 -elokuvassa.

Cruisella on takanaan useampi avioliitto. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli näyttelijä Mimi Rogers, jonka kanssa Cruise oli naimisissa vuosina 1987–1990.

Vielä samana vuonna hän meni naimisiin uuden rakkaansa, näyttelijä Nicole Kidmanin kanssa. Cruisella ja Kidmanilla on kaksi lasta: Isabella, 27, ja Connor, 25. Pari kuitenkin erosi vuonna 2001.

Vuonna 2006 Cruise meni jälleen uusiin naimisiin, tällä kertaa näyttelijä Katie Holmesin kanssa. Liitto kesti vuoteen 2012 asti. Cruisella ja Holmesilla on yhteinen tytär Suri, 14.

Cruisea 20 vuotta nuorempi englantilainen Hayley Atwell on näytellyt aiemmin muun muassa elokuvissa Cassandra’s Dream ja Herttuatar. Hänet on nähty myös minisarjassa Taivaan pilarit, josta hän sai Golden Globe -ehdokkuuden.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?