Monacon ruhtinatar Charlene julkaisi kuvia toipumisestaan tuskallisen leikkauksen jälkeen – kertoo viime kuukausien olleen koettelevia

Monacon prinsessa Charlene ikävöi lapsiaan ja aviomiestään ollessaan jumissa Etelä-Afrikassa.

Ruhtinatar Charlene on surullinen siitä, että hän joutuu olemaan erossa puolisostaan Monacon ruhtinas Albertista ja parin yhteisistä lapsista.

10.7.2021 22:12

Monacon prinsessa Charlene on viettänyt useita kuukausia aikaansa synnyinmaassaan Etelä-Afrikassa, jossa hän sairastui vakavasti nenän ja nielun alueen infektioon. Prinsessaa on sairauden vuoksi pitänyt operoida useaan otteeseen, eikä hän ole ollut matkustuskykyinen.

Prinsessa on julkaissut nyt harvinaisia kuvia toipumisestaan omassa Instagramissaan.

Ruhtinatar on joutunut olemaan erossa aviopuolisostaan, Monacon ruhtinas Albertista ja lapsistaan, 6-vuotiaista kaksosista Jacquesista ja Gabriellasta.

Instagram -kuvissa Charlene on muun muassa FaceTimessa 6-vuotiaiden kaksostensa kanssa. Osassa kuvia Charlenella on edessään ompelukone ja joissain kuvissa hän esittelee lapsilleen ”Pelastakaa elefanttimme!” -julistetta.

Ruhtinatar Charlene teki totaalisen muodonmuutoksen alkuvuodesta, ja leikkasi hiuksensa radikaaliin tyyliin.

– Ajanviettoa Jacquin ja Bellan kanssa tehden huopia läheiselle päiväkodille, Charlene kirjoittaa kuvatekstissään.

Lue lisää: Monacon Charlene sairastui vakavasti Afrikassa – viettää 10-vuotishääpäivää eri mantereilla Albertin kanssa

Charlene kommentoi aiemmin South African News Channel24 -uutissivustolle, että viime kuukaudet ovat olleet hänelle koettelevia aikoja.

– Kaipaan aviomiestäni ja lapsiani kovasti. Albert on kallioni, ja ilman hänen rakkauttaan ja tukeaan en olisi selvinnyt tästä kaikesta, Charlene kommentoi tuolloin.

Charlene kertoi myös People -lehdelle aiemmin, että hän on surullinen siitä, ettei voinut viettää 10-vuotishääpäivää 1. heinäkuuta Albertin kanssa Monacossa.

– Päivittäiset keskusteluni Albertin ja lasteni kanssa piristävät minua, mutta kaipaan heidän läsnäoloaan paljon. En jaksa odottaa, että voimme olla taas yhdessä, prinsessa Charlene kertoi Peoplelle.

Ruhtinatar Charlene on ollut poissa Monacosta toukokuusta lähtien, ja Etelä-Afrikassa hän on keskittynyt salametsästyksen vastaiseen työhön.

Sairastumisensa jälkeen Charlene ei ole voinut poistua maasta kuukausiin, mutta Peoplen mukaan ruhtinas Albert ja kaksoset ovat suunnittelemassa matkaa Etelä-Afrikkaan Charlenen luo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?