Prinsessa Madeleine ja kruununprinsessa Victoria tuoreissa kuvissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessa Madeleine saapui Ruotsiin pitkän tauon jälkeen – yksi yksityiskohta tuoreissa kuvissa kiinnitti huomion

Madeleine nautti Ruotsin kesästä yhdessä isosiskonsa Victorian kanssa.

Prinsessa Madeleine perheineen on vierailemassa Ruotsissa.

6.7. 19:30

Prinsessa Madeleine, 39, on palannut Ruotsiin puolentoista vuoden tauon jälkeen. Viimeksi hän vieraili entisessä kotimaassaan joulukuussa 2019, kun hän osallistui Nobel-gaalaan yhdessä muun kuninkaallisen perheen kanssa.

Tuolloin prinsessan puoliso Chris O’Neill, 47, ei ollut mukana vierailulla, vaan hän jäi huolehtimaan pariskunnan lapsista prinsessa Leonoresta, 7, prinssi Nicolaksesta, 6, ja prinsessa Adriennesta, 3, perheen yhteiseen kotiin Yhdysvaltoihin. Nyt koko perhe on saapunut kesän viettoon kuningasperheen huvilalle Ruotsin Sollideniin.

Maanantaina Madeleine ikuistettiin tuoreisiin yhteiskuviin isosisarensa kruununprinsessa Victorian, 43, kanssa. Ruotsalaislehti Svensk Damtidningen mukaan kaksikko oli viettämässä iltaa Sollidenin linnan lähettyvillä järjestetyssä kesäkonsertissa, jossa esiintyi ruotsalaislaulaja Peter Jöback.

Victoria ja Madeleine näkivät toisensa kasvotusten ensi kertaa puoleentoista vuoteen.

Kuvien perusteella prinsessat nauttivat kesäillasta sekä toistensa seurasta täysin rinnoin. Hyväntuulinen Madeleine oli pukeutunut rentoon kukkahameeseen sekä valkoiseen puseroon. Olkapäilleen prinsessa oli kietaissut vihreän villatakin, jonka hän puki ylleen illan aikana.

Svensk Damtidning oli kuitenkin kiinnittänyt huomiota erääseen Madeleinen asun yksityiskohtaan. Yhdysvalloissa asuvan prinsessan päätä nimittäin koristivat ruskeasankaiset silmälasit. Muista sisaruksistaan poiketen, Madeleine ei ole ennen näyttäytynyt julkisuudessa silmälasien kanssa.

Victoria ja Madeleine olivat kuuntelemassa ruotsalaislaulaja Peter Jöbackin konserttia.

Viime vuonna Madeleine joutui jättämään jokakesäisen Ruotsin-matkansa välistä Yhdysvaltojen heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Tänä vuonna sekä Madeleine että Victoria perheineen viettävät kesäänsä Sollidenissa. Sen sijaan heidän veljensä prinssi Carl Philip ja tämän puoliso Sofia eivät ole saapuneet kuningasperheen huvilalle.

Lue lisää: Prinsessa Madeleine joutui tukalaan tilanteeseen ja jumittui Miamiin – perheen kesä Ruotsissa jäämässä kaukaiseksi haaveksi

Madeleine asuu tiettävästi Floridan Miamissa, mutta perheen kodin tarkkaa sijaintia ei ole kerrottu julkisuuteen. Prinsessa viettää Yhdysvalloissa hyvin suojattua ja yksityistä elämää, eikä hänen arjestaan tiedetä juuri mitään. Madeleinen tiedetään työskentelevän kuningatar Silvian perustaman Childhood-järjestön parissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?