Britney Spearsille positiivinen uutinen oikeustaistelussa

Laulajan omaisuuden edunvalvojaksi nimitetty rahoituslaitos haluaa kunnioittaa laulajan tahtoa ja vetäytyä edunvalvojan tehtävistä.

2.7.2021 10:23

Ulkopuolinen rahoitusyhtiö Bessemer Trust on toiminut poplaulaja Britney Spearsin omaisuuden edunvalvojana hänen isänsä Jamie Spearsin lisäksi.

BBC uutisoi nyt, että Bessemer Trust on pyytänyt saada vetäytyä edunvalvojan roolistaan. Yhtiö ilmaisee, että Spearsin puheenvuoro oikeudessa viime viikolla on syy siihen, miksi se ei halua jatkaa edunvalvojan roolissa.

Spears astui viime viikolla esiin oikeudessa ja sanoi haluavansa vapautensa takaisin 13 vuoden jälkeen. Hän nimitti koskettavassa puheenvuorossaan edunvalvontajärjestelyään traumatisoivaksi ja masennusta aiheuttavaksi.

  • Katso yllä olevalta videolta tiivistelmä Spearsin vaiheista.

Bessemer Trust jätti pyyntönsä vain päivä sen jälkeen, kun oikeuden papereista selvisi, että tuomari on päättänyt isän jatkavan ainakin toistaiseksi edunvalvojana.

Yhtiö sanoo jättämässään anomuksessa, että se oli luottanut siihen, että edunvalvontasopimus on vapaaehtoinen ja että kaikki sen osapuolet, mukaan lukien Spears itse, olisivat mukana siinä vapaaehtoisesti.

Yhtiö sanoo, että se haluaa kunnioittaa Spearsin toivetta luopua kokonaan edunvalvontajärjestelyistä.

Kuvassa Britney Spearsin vanhemmat Lynne ja Jamie Spears vuonna 2004. Nykyään he ovat eronneet ja isä on toiminut laulajan edunvalvojana.

Jamie Spears nimitettiin edunvalvojaksi laulajan vuoden 2007 henkisen romahduksen jälkeen. On kerrottu, että isä on vastannut kaikista Spearsin uraan, talouteen ja yksityiselämään liittyvistä asioista.

Spears kertoi oikeudessa, että hänen isänsä on jopa puuttunut hänen haluunsa saada lisää lapsia.

– Haluaisin siirtyä elämässäni eteenpäin ja löytää sen oikean. Haluan mennä naimisiin ja saada vauvan. Sisälläni on kuitenkin kierukka, joten en voi tulla raskaaksi. He eivät halua minun saavan enempää lapsia, Spears sanoi.

Mediassa on kuvailtu, että Spearsin edunvalvontajärjestely on luonteeltaan sellainen, jota käytetään yleensä vain hyvin iäkkäiden ja sairaiden ihmisten kohdalla.

Ei ole vielä tiedossa, koska mittava oikeustaistelu tulee lopulliseen päätökseensä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?