Eevi Teittinen avautuu kipeästä aiheesta – vauvahaaveet ajoivat suhteen kriisiin: kertoo käänteentekevästä hetkestä - Viihde - Ilta-Sanomat

Eevi Teittinen avautuu kipeästä aiheesta – vauvahaaveet ajoivat suhteen kriisiin: kertoo käänteentekevästä hetkestä

Esikoistaan odottava Eevi Teittinen kirjoittaa Instagramissa, ettei raskaaksi tuleminen ollut itsestään selvää.

Pariskunta on seurustellut useamman vuoden.

2.7.2021 16:00

Fitness-tähtenä ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu Eevi Teittinen odottaa esikoistaan vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa.

Teittinen avautuu Instagramissa kipeistä tunteistaan lapsen saamiseen liittyen. Hän tunnustaa pelänneensä, ettei koskaan saisi omia lapsia. 32-vuotiaan Teittisen mukaan hän olisi ollut valmis perheen perustamiseen jo aiemmin, mutta toinen osapuoli halusi odottaa.

– Meidän matka vauvan odotukseen ei ole ollut itsestäänselvyys monestakaan syystä. Olen ollut katkera, vihainen ja kokenut vääryyttä siitä, että olisin jotenkin vääränlainen. Kyseenalaistin myös vuosia parisuhdettani tämän vuoksi, sillä kun oma sisäinen kelloni huusi hoosiannaa jo neljättä vuotta, parisuhteen toinen osapuoli ei kokenut ajan olevan vielä valmis, Teittinen kirjoittaa.

Vaikean tilanteesta teki Teittisen mukaan se, että raskaaksi tuleminen oli epävarmaa ja lääkäri oli antanut synkän lausunnon hänen hedelmällisyydestään.

– Takaraivossani jyskytti joka päivä lääkärin tulokset siitä, ettei lapsentuloa kannattaisi odotella, sillä sitä ei luokiteltu minulle itsestäänselväksi tapahtumaksi.

Fitness-tähti toteaa, ettei hänen olisi pitänyt käydä testeissä ollenkaan. Tilanne raastoi myös parisuhdetta.

– Se aiheutti niin paljon tuskaa ja kipua, jonka käsitteleminen vei kauan. Pelko valtasi joka ikisen soluni ja kiristi myös parisuhteen rajoja.

Teittinen kertoo käänteentekevästä hetkestä, kun hänen kumppaninsa ilmoitti olevansa valmis perheen perustamiseen.

– Olin onnesta soikeana, vaikka samaan aikaan sisäinen kapinani yritti vielä tapella vastaan. Uskaltaisinko?

– Kun maaliskuussa täysin yllätykseksi varmuudenvuoksi tekemäni raskaustesti näytti kahta viivaa, seurasi sitä oikea tunteiden vuoristorata. Sopeutuminen ja sulattelu. Ilo, onni ja kiitollisuus. Innostus ja jännitys!

Tekstinsä päätteeksi Teittinen alleviivaa, ettei kenenkään tulisi puuttua toisten odotukseen tai arvostella muita vanhempia paremmilla neuvoilla.

Teittinen ja Packalén kertoivat raskausuutisen kesäkuun alussa sosiaalisessa mediassa. Teittinen julkaisi pariskunnasta hupaisan kuvan, joka paljasti hänen pyöristyneen vatsansa.

– Epätodellinen fiilis hei! Nyt tää turvotus ei johdukaan siitä ruisleivästä, vaan syynä tyyppi, joka saapuu joulukuussa. Käytiin morjestamassa ultrassa ja sieltä tuli alkuun useita potkuja, pari takakäden suoraa ja muuten pidettiin suojaus ylhäällä, Teittinen iloitsi Instagramissa.

– Vähän mietityttää, kuinka kova se meno tulee olemaan kun spekseinä se, että Teemu juoksi alle puolivuotiaana ja itselläni oli valjaat. NO, ITTE KU TEKEE NI SITÄ SIT SAA. Odotetaan jo tän sirkuksen tuloa kaupunkiin, hän kirjoitti.

Lue lisää: Eevi Teittinen ja Teemu Packalén odottavat esikoistaan – kertoivat ilouutisen kekseliäällä kuvalla

Teittinen ja Packalénin romanssi tuli julkisuuteen keväällä 2017, ja pari on pitänyt yhtä siitä asti. Pariskunta asuu Kaarinassa, mutta heillä kakkoskoti Helsingissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?