Joel Harkimo julkaisi hulvattoman kuvaparin itsestään ja Janni Hussista – ”täydellinen pariskunta” sai seuraajat villiintymään - Viihde - Ilta-Sanomat

Joel Harkimo julkaisi hulvattoman kuvaparin itsestään ja Janni Hussista – ”täydellinen pariskunta” sai seuraajat villiintymään

Jo pitkään seurustelleet Joel Harkimo ja Janni Hussi jakavat usein seuraajilleen hupaisia kuvia toisistaan.

Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat seurustelleet vuodesta 2018.

27.6. 9:23

Liikemies Joel Harkimo on seurustellut jo pitkään radiojuontajana ja televisiopersoonana tunnetun Janni Hussin kanssa. Harkimo ja Hussi ovat asuneet jo tovin saman katon alla ja parin pienen perheen täydentää kääpiövillakoira Harri.

Harkimo ja Hussi ovat kumpikin tahollaan suosittuja sosiaalisessa mediassa, missä heillä on tuhansia seuraajia. Pariskunta ei kuitenkaan ota sosiaalista mediaa liian vakavasti ja he julkaisevatkin usein hupaisia kuvia itsestään ja toisistaan muun muassa Instagramissa.

Juhannuksena Harkimo ilahdutti jälleen Instagram-seuraajiaan julkaisemalla kuvaparin, johon hän oli liittänyt kuvan sekä itsestään että Hussista. Kuvan yhteyteen Harkimo oli liittänyt aihetunnisteen couple goals, jolla tarkoitetaan täydellistä pariskuntaa.

– Power couple. Hyvää juhannusta kaikille, Harkimo kirjoitti kuvatekstissään.

Harkimon julkaisema kuva täyttyi nopeasti tykkäyksistä ja kommenteista. Lukuisat seuraajat kommentoivat Harkimon kuvaa sydämin ja liekkihymiöin. Monet myös kehuivat kommenteissaan paria siitä, että he julkaisevat Instagramissa tämän kaltaisia kuvia siloitellun sisällön sijaan.

– Ihania olette, hehkutti eräs.

– Ootte kyllä sellainen pari, komppasi toinen.

– Juhannuslook kunnossa, vitsaili kolmas.

Harkimo ja Hussi edustivat yhdessä Urheilugaalassa muutama vuosi sitten.

Hussi ja Harkimo ovat olleet yhdessä jo muutamia vuosia. He kertoivat seurustelustaan julkisuudessa vuoden 2018 lokakuussa, ja seuraavana keväänä pari muutti saman katon alle.

Suomen tunnetuimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin kuuluva Hussi on tunnettu rehellisistä Instagram-kuvistaan ja saanut seuraajiltaan paljon positiivista palautetta aidosta tyylistään, kuten myös hänen avopuolisonsa Harkimo.

Fitnesstähtenä julkisuuteen ponnahtanut Hussi juontaa tällä hetkellä Radio Suomipopin aamulähetystä Jaajo Linnonmaan ja Tuukka Ritokosken kanssa. Hänet on nähty tv:n puolella ohjelmissa Suurin pudottaja ja Selviytyjät Suomi. Lisäksi hän juontaa Ennätystehdas-ohjelmaa.

Harkimo puolestaan tunnetaan muun muassa liikemiehenä ja poliitikkona. Hänet valittiin hiljattain Helsingin kaupunginvaltuutetuksi isänsä Hjallis Harkimon perustaman Liike Nyt -puolueen listalta. Lisäksi Harkimo on tuttu useammista televisio-ohjelmista, kuten Diili, Atlantin yli sekä MasterChef.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?