Katso kuvat: Tältä Pamela Andersonin ja Tommy Leen kohutut rantahäät näyttävät uutuussarjassa: karkasivat naimisiin vain 96 tuntia ensitapaamisesta

Pamela Andersonin ja Tommy Leen pikaisesti solmittu avioliitto nähdään tositapahtumiin perustuvassa uutuussarjassa Pam & Tommy. Andersonia näyttelee Lily James ja Leetä Sebastian Stan.

24.6.2021 22:22

Näyttelijät Lily James ja Sebastian Stan ovat hyvää vauhtia kuvaamassa Hulun kohusarjaa Pam & Tommy, joka kertoo Baywatch-tähti Pamela Andersonin ja rokkari Tommy Leen vauhdikkaasta liitosta.

Sarjan juonenkäänteistä tihkuu koko ajan lisää tietoa, sillä James ja Stan bongattiin äskettäin rannalla Kaliforniassa kuvaamassa kuuluisaa hääkohtausta. Anderson ja Lee menivät naimisiin vuonna 1995 Cancunissa – tunnettuaan toisensa vain 96 tuntia.

Pika-avioliitto ja rantahäät olivat aikansa mediatapaus, ja myös sarjassa päästään mitä ilmeisimmin sukeltamaan liiton alkuvaiheisiin. Tuoreissa kuvissa näkyykin, miten Andersonia näyttelevä James ja Leetä näyttelevä Stan suutelevat toisiaan intohimoisesti kameraryhmän edessä. Vieressä seisoo pappi ja rannalla on tuotannon ja kameraryhmän lisäksi muita näyttelijöitä.

Pam & Tommy -sarjan hääkohtausta kuvattiin kalifornialaisella rannalla. Tosiasiassa Andersonin ja Leen kohuhäitä vietettiin Meksikossa vuonna 1995.

Kuten kuvista näkyy, sulhasella oli yllään shortsit ja morsiamella valkoiset bikinit. Myöhemmin James ja Stan kuvattiin myös kirmaamassa mereen ja suutelevan intohimoisesti aalloissa.

Daily Mailin mukaan James on joutunut turvautumaan kuvauksissa monenlaisiin kikkoihin luodakseen itselleen samanlaiset muodot kuin Andersonilla.

Lehtitietojen mukaan hän on muun muassa käyttänyt kuvauksissa tekorintoja, tekorusketusta ja värjännyt hiuksensa.

Hääonnea rannalla! Lily James kuvattiin Pamela Andersonin roolissa hääkohtauksen aikana.

Tosielämässä Andersonin ja Leen liitto solmittiin kahdeksan vieraan läsnä ollessa helmikuussa 1995. Morsian oli 27-vuotias, sulhanen 32-vuotias.

Avioliittoon karkaaminen hämmästytti aikanaan niin faneja kuin parin läheisiäkin. Andersonin Carol-äiti tilitti häiden jälkeen People-lehdelle olevansa murtunut ja järkyttynyt asioiden saamasta yllättävästä käänteestä.

Pamela Anderson ja Tommy Lee vuonna 1995.

Anderson ja Lee erosivat vuonna 1998. Heillä on kaksi lasta, Brandon, 24, ja Dylan, 23.

Minisarja keskittyy lehtitietojen mukaan Leen ja Andersonin suhteen myrskyisimpään vaiheeseen, jolloin parin kotikutoinen seksivideo vuoti julkisuuteen. Häämatkalla kuvatun seksivideon vuotaminen julki oli aikansa suurimpia skandaaleja.

Vaikka sarja on herättänyt katsojien mielenkiinnon, ei Pamela Anderson itse ole huhujen mukaan ollenkaan vakuuttunut sarjasta.

Lue lisää: Pamela Anderson suuttui hänen ja Tommy Leen seksivideoskandaalin ympärille kasatusta tv-sarjasta – ”Koko juttu on täysi vitsi”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?