Janni Hussi hehkuttaa Instagramissa ensimmäistä vuottaan Aamulypsyssä – Anni Hautalalta heti paljonpuhuva reaktio - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi hehkuttaa Instagramissa ensimmäistä vuottaan Aamulypsyssä – Anni Hautalalta heti paljonpuhuva reaktio

Janni Hussi sai kesälomansa alkajaisiksi terveiset Anni Hautalalta, jota hän on tuurannut kuluneen vuoden ajan.

24.6. 18:05

Juontaja ja sometähti Janni Hussi hehkuttaa Instagramissaan kulunutta vuottaan Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajana. Hussi julkaisi lukuisia kuvia ja pitkän kirjoituksen kuluneen vuoden varrelta, jolloin hän on tuurannut äitiyslomalla olevaa Anni Hautalaa.

– Tää on ollut yks mun elämäni parhaista vuosista, ellei jopa paras. Nöyrin ja kiitollisin mielin lähden tästä laiduntamaan kesälomalle, Hussi kiittelee.

Yksi ensimmäisistä kirjoitusta kommentoineista olikin itse Anni Hautala, joka kehui Hussin sijaistaneen häntä erinomaisesti. Hautala myös täräytti suoraan kokemuksen syvällä rintaäänellä, mikä aikaista aamuradiota juontavan kesälomalla on kaikista parasta.

– Hyvä Janni! Hienosti oot hoitanut hommaa. Ja nauti nyt siitä hetkestä kun saat laittaa puhelimen herätyksiin sen parhaan: EI HERÄTYKSIÄ, Hautala nauraa.

Hussi muistelee kirjoituksessaan jännittävää hetkeä tasan vuosi sitten, jolloin hän teki elämänsä ensimmäisen aamuradiolähetyksen. Hän ei ollut tuolloin vielä saanut vakituista paikkaa Hautalan tuuraajana.

– Muistan ton ku eilisen päivän. Mä en nukkunut sekuntiakaan edellisenä yönä, kun jännitti niin perkuleesti. Että mitä mä nyt sanon, mitä aiheita mulla on ja miten mä istun porukkaan. Tosta lähetyksestä en jännitykseltäni muista juuri muuta kun sen, että yritin opettaa kundeille veneilymerkkejä, joita en itsekään osaa. Vahva aloitus sanoisinko! Hussi nauraa.

Vakituinen pesti irtosi kuitenkin pian, ja Hussi kertoo päässeensä lopulta porukkaan mitä parhaiten mukaan. Aamulypsyssä juontavat myös Jaajo Linnonmaa ja Tuukka Ritokoski.

– Vietetiin mm. Mun 29v Spiderman synttäreitä, uusi säädettävä studiopöytä saapui, skoolattiin joululle, vietettiin Popin 20v synttäreitä, Harppuuna pääsi mukaan töihin ja tietty ollaan kannustettu Huuhkajia kisakiimoissa. Ihan vaan murto-osan kaikesta mainitakseni, Hussi muistelee.

Aamulypsy palaa kesälomaltaan linjoille jälleen elokuussa. Hussi kertoi jo aiemmin Instagramissaan, että loma tulee hänellä tänä vuonna tarpeeseen.

Tuolloin Hussi ihmetteli työntekoa ihannoivaa kulttuuria, jossa lomalle jäämisen ei ymmärretä tarkoittavan lepäämistä.

– Semmoiseen jännään ilmiöön oon tässä kevään aikana törmännyt erilaisissa tilanteissa, kun kerrot olevas heinäkuun lomalla ja että elokuussa sopii jatkaa hommia, niin useamman kerran vastaukseksi tuli ”no mut kato ei tähän mee ku pari tuntii” tai ”täähän olis vaan yhden viikonlopun” tai ”sithän sul on aikaa tehdä tämä ja tämä”. No kun ei ole kun mä oon lomalla, Hussi napautti kesäkuun puolivälissä.

– Mä en jaksaisi perustella, miksi en pääse palavereihin tai muihin juttuihin, jos oon kertonut pitäväni lomaa. Ei mun mielestä kenenkään pitäisi sitä joutua perustelemaan. Ihminen tarvii palautumista ja nollaamista. Ei me olla mitään kyltymättömiä koneita, jotka jaksaa painaa vuodesta toiseen parin päivän vapailla, Hussi muistuttaa.

Lue lisää: Janni Hussilta kipakka avautuminen työelämän vaatimuksista – ihmettelee, miksi joutuu perustelemaan kesälomalle jäämistään

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?