Sisäpiiri paljastaa: Trumpin perheen sisällä kytee välirikko – Ivanka saanut tarpeekseen isän valituksesta

Ivanka Trump ja hänen puolisonsa Jared Kushner ovat väitteiden mukaan vältelleet Donald Trumpin seuraa.

Ivanka Trumpia ei ole enää näkynyt isänsä Donald Trumpin seurassa kuin vain harvoin.

25.6.2021 14:26

Ivanka Trump ja hänen puolisonsa Jared Kushner viilentävät välejään entiseen Yhdysvaltojen presidenttiin Donald Trumpiin tämän jatkuvan valituksen vuoksi, uutisoi CNN.

Trumpin tytär ja hänen puolisonsa olivat Trumpin läheisimpiä henkilöitä tämän presidenttikaudella, mutta ilmeisesti Ivanka Trump ja Kushner ovat kyllästyneet ex-presidentin kykenemättömyyteen siirtyä eteenpäin vaalipettymyksestä ja ”varastetusta vaalivoitosta”.

Vaikka Trumpilla on oma kuulijakuntansa, kuilu tyttäreen ja vävyyn kasvaa viikko viikolta, kertovat 12 entistä Trumpin Valkoisen talon virkamiestä, hallintovirkailijaa, perheen ystävää, tuttavat ja Trumpin tiimiin kuulunutta jäsentä, jotka ovat keskustelleet CNN:n kanssa Trumpin sisäpiirin muutoksista.

Väitteiden mukaan Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump olisi kyllästyttänyt lähipiirinsä vaalitappiosta valittamalla.

Donald Trump on myös CNN:n mukaan alkanut kyseenalaistamaan Kushnerin roolia, vaikka hän oli yksi harvoista ihmisistä, joka pysyi Trumpin rinnalla tämän kahden vaalikampanjan ja koko presidentinkauden ajan.

Perheen tuttavat myös kertovat, että Ivanka Trump on halunnut perheelleen helpomman elämän ilman politiikan pyöritystä.

Ivanka Trump ja Kushner on nähty entisen presidentin seurassa vain harvoin, kun Donald Trump muutti Mar-a-Lagosta Floridasta Trumpin yksityiseen golfklubilla sijaitsevaan taloon New Jerseyssä kesäksi.

– Heitä ei näkynyt perinteisissä kevät- ja kesätapahtumissa Mar-a-Lagossa, eräs klubikävijä ja perheen ystävä kertoo.

Kushnerin ystävä kertoo, että entisen presidentin tytär ja vävy perheineen vierailivat myöskin Mar-a-Lagossa vain kerran tai kahdesti kuussa, vaikka maantieteellinen etäisyys heidän välillään ei ollut pitkä.

Ivanka Trump miehensä Jared Kushnerin kanssa kävelyllä Miamissa.

Etäisyys ei CNN:n lähteiden mukaan olekaan ollut erityisesti Kushnerin syy pysyä poissa Donald Trumpin luota, vaan Trumpin jatkuva käytös. Lähipiiri myös kannusti Kushneria etääntymään ex-presidentistä.

People myös uutisoi muutama päivä sitten, että vain kaksi Donald Trumpin viidestä lapsesta toivotti isälleen isänpäiväonnittelut sosiaalisessa mediassa. Trumpin lapsista Tiffany Trump ja Donald Trump Jr. onnittelivat isäänsä, mutta Ivanka ja Eric Trump eivät. Myöskään Melania Trump ei lähettänyt miehelleen isänpäivätoivotuksia. Trumpin nuorin poika Barron ei ole sosiaalisessa mediassa ainakaan julkisesti.

IS kirjoitti aiemmin, miten Valkoisesta talosta lähdön jälkeen Ivanka on pysynyt visusti poissa julkisuudesta. Paparazzit ovat tavoittaneet aiemmin aina huolitellun, korkokenkiin ja asiallisen tyylikkäisiin asuihin pukeutuvan Ivankan kävelylenkeiltä Miamin rannoilta lähinnä rentoihin kesämekkoihin, farkkuihin tai urheilutrikoisiin sonnustautuneena.

Ivanka Trump on myös ollut varsin hiljaa sosiaalisessa mediassa, mutta hän on kuitenkin rokotevastaisten republikaanien harmiksi julkaissut Instagram-kuvia koronarokotteen saamisesta ja kannustanut kaikkia ottamaan rokotteen.

Fox Newsin tietojen mukaan Jared Kushner keskittyy parhaillaan kirjan kirjoittamiseen. Viime kuussa hän perusti The Abraham Accords Peace Institute -järjestön joka seuraa Kushnerin Trump-kaudella hoitamaa Arabiemiraattien ja Israelin välistä rauhanhierontaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?