Britney Spears esitti oikeudessa järkyttävän syytöksen – isä on estänyt laulajaa saamasta lapsia kyseenalaisin keinoin

Laulaja Britney Spears on pyytänyt holhousjärjestelynsä päättämistä.

24.6.2021 9:28

POPTÄHTI Britney Spears näyttäytyi keskiviikkona Los Angelesissa pidetyssä holhouskäsittelyssä etäyhteyden välityksellä. Spears on pyytänyt yhdysvaltalaistuomaria päättämään kiistanalaisen holhousjärjestelyn, jonka myötä muun muassa laulajan talousasiat ovat olleet hänen isänsä hallinnassa aina vuodesta 2008 lähtien.

Lue lisää: Britney Spears pyysi tuomaria päättämään holhousjärjestelynsä – ”Haluan vain elämäni takaisin”

Spears, 39, kuvaili käsittelyn aikana holhouksen olevan loukkaava ja paljasti järjestelyn aiheuttaneen hänelle traumoja ja masennusta. Lisäksi Spears avautui poikkeuksellisen yksityiskohtaiseksi hänen holhoojakseen nimetyn isänsä Jamie Spearsin sekä muun taustatiiminsä käytöksestä.

Spears on edelleen aktiivisesti esiintyvä poptähti.

Käsittelyssä Spears muun muassa paljasti, että nyt jo 13 vuotta kestänyt holhousjärjestely on estänyt häntä menemään uudelleen naimisiin tai hankkimaan lapsia. Keinot tähän ovat olleet vähintäänkin kyseenalaiset.

– Haluaisin siirtyä elämässäni eteenpäin ja löytää sen oikean. Haluan mennä naimisiin ja saada vauvan. Sisälläni on kuitenkin kierukka, joten en voi tulla raskaaksi. He eivät halua minun saavan enempää lapsia, Spears kertoi oikeudessa.

– Tämä holhousjärjestely aiheuttaa minulle enemmän harmia kuin hyvää. Minä ansaitsen elämän. Olen tehnyt töitä koko elämäni. Ansaitsen kahden tai kolmen vuoden tauon, jotta voin tehdä mitä ikinä haluan.

Spears ja Asghari ovat pitäneet yhtä jo vuodesta 2016.

Spears on pitänyt yhtä poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa vuodesta 2016 alkaen. Asghari on tukenut kumppaniaan julkisesti kaiken pyörityksen keskellä.

Spears ei ole aiemmin juuri kommentoinut holhousasiaa julkisuudessa. Spearsin asianajaja Samuel Ingham kuitenkin kertoi huhtikuussa Spearsin haluavan puhua tuomioistuimelle suoraan, minkä seurauksena puheenvuoro järjestettiin keskiviikkona.

– En ole onnellinen. En pysty nukkumaan. Olen niin vihainen. Tämä on hullua, Spears sanoi oikeudessa ja kertoi itkevänsä asian vuoksi päivittäin.

FreeBritney-kampanja on levinnyt muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Britney Spearsin talous ja yksityiselämä ovat olleet pitkälti hänen isänsä Jamie Spearsin hallinnassa jo vuosikaudet. Holhousmääräys annettiin laulajan vuonna 2007 tapahtuneen erittäin julkisen henkisen romahduksen jälkeen.

Holhoustapaus on aiheuttanut viime vuosina aaltoja sekä sosiaalisessa mediassa että lehtien sivuilla. Spearsin fanit ovat käynnistäneet Free Britney -kampanjan, joka on vaatinut holhouksen päättämistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?