Eini saa miehiltä intiimikuvia somessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Eini paljastaa saavansa härskejä kuvia miehiltä – torppaa intiimit lähestymiset heti alkuunsa

Keikoille palaava Eini kertoo korona-ajastaan, jonka aikana hän on tehnyt merkittäviä, elämää mullistavia, oivalluksia.

Pitkän uran tehnyt laulaja iloitsee pääsevänsä takaisin livekeikoille.

23.6. 7:02

Laulaja Eini on ollut lähellä päästää onnen kyyneleitä, sillä pitkän keikkatauon jälkeen hän saa taas kuoriutua diskokuningattareksi. Hän aloittaa vilkkaan keikkakesänsä juhannuksena.

– Olen riemuinnut sydämeni täydeltä, että jo juhannuksena pääsen lavalle yli yhdeksän kuukauden jälkeen. Olen kaivannut sitä niin kovasti, syksyllä uuden albumin julkaissut laulaja iloitsee.

– Aivan sama, vaikka Ukko Nooaa pääsisin laulamaan, kunhan vain pääsen. Tästä ne bileet taas jatkuvat! Eini kertoo innoissaan.

Eini painottaa, ettei hän ole liikaa murehtinut korona-ajan keikkatilanteesta tai vaipunut synkkyyksiin.

– Koronapandemian alkaessa olin erityisen varuillani, sillä kuulun astmani takia riskiryhmään. Tietysti olen kokoajan ollut todella tarkkana ja pitänyt maskeja sekä noudattanut turvavälejä. Kaikki olemme samassa veneessä, Eini sanoo.

Kun työt loppuivat kuin seinään, liikunnasta tuli laulajalle henkireikä. Hän kertoo käyvänsä salilla viidesti viikossa sekä lenkkeilemässä.

– Pian päätin, että joko kuolen koronaan tai sitten kuolen siihen, etten tee mitään. Päätin mennä salille aina kuin mahdollista.

– Liikunta antaa niin paljon myös henkisesti. Olen pysynyt terveenä ja hyväntuulisena, Eini alleviivaa.

Pitkän linjan laulajaa odottaa kesällä keikkojen lisäksi merkkipaalu, nimittäin Einistä julkaistaan elokuussa Anna-Liisa Hämäläisen kirjoittama elämäkerta Diskokuningatar Eini.

Kirjaprojektin tiimoilta Eini kävi myös synnyinseuduillaan Lapin Pellossa. Hän palasi vanhojen muistojensa äärelle, kipeidenkin.

– Kirjan tekeminen on ollut hyvin tunteikasta, monta kyyneltä olen vuodattanut. Pelkäsin aluksi, pystynkö vielä uudestaan repimään vanhat haavat auki, Eini sanoo.

– En kuitenkaan kadu tippaakaan, sillä tämä on ollut itselleni eheyttävä matka. Olen myös ensimmäistä kertaa koskaan kuullut, mitä muut ihmiset aidosti minusta ajattelevat ja miten he minua kuvailevat.

Eini täytti viime syksynä pyöreitä, mutta juhlat siirtyivät pandemian takia.

Pian Eini nähdään myös Prismaster-nimisessä tosi-tv-konseptissa, jossa kuusi julkisuudesta tuttua henkilöä osallistuu Prismoissa tapahtuviin haasteisiin kolmella paikkakunnalla. Kilpailijoiden suorituksia seurataan heidän somekanavillaan, jonne he kuvaavat itse omat Prismaster-jaksonsa.

– Innostun helposti uusista asioista ja lähden mukaan kaikkeen, mikä kuulostaa mielenkiintoiselta, laulaja taustoittaa.

Sosiaalista mediaa Eini käyttää nykyään aktiivisesti ja jakaa Instagramissa arkeaan liki 10¬000 seuraajalleen. Laulaja kertoo saavansa faneiltaan ensisijaisesti positiivisia viestejä, mutta mukaan on mahtunut myös epämiellyttäviä yhteydenottoja.

– Rakastan fanejani, joten haluan tarjota heille sisältöä. Negatiiviset viestit eivät harmita, sillä ei niiltä voi välttyä, Eini huomauttaa.

– Esimerkiksi miehet joskus lähettävät näitä kuuluisia dickpicejä, minkä jälkeen laitan suoraan estot päälle. Onneksi intiimikuvia tulee hyvin harvoin.

Eini puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Pari avioitui 1988.

Viime syksynä pyöreitä täyttänyt Eini kertoo viettäneensä monin tavoin poikkeuksellista aikaa. Hän antanut luovuutensa kukkia ja pohtinut tulevaa.

– On ollut tietynlaista uutuuden kaipuuta. Kun elämä palaa normaaliksi, haluan tehdä jotakin uutta musiikillisesti. Mitä se on, en vielä osaa sanoa, hän pohtii.

Suosikkilaulaja on tehnyt merkittäviä oivalluksia korona-aikana ja oppinut elämään aidosti hetkessä.

– Olen vähän sellainen touhottaja, joka puuhaa monta asiaa samaan aikaan. Lapset ovat sanoneet, että olen nykyään niin paljon enemmän läsnä. Se on ollut ihanaa kuulla.

– Päätin, että on sitten tiskikone tyhjentämättä ja pyykit viikkaamatta, niin sitten kun istun alas, pysähdyn aidosti siihen paikkaan ja hetkeen. Onni elämään rakentuu pienistä puroista. Nyt havaitsen ne purot ja osaan pysähtyä niiden äärelle, Eini hymyilee.

Prismaster-kilpailu: 30.6. klo 12-18 Prisma Limingantulli Oulu, 1.7. klo 12-18 Prisma Seppälä Jyväskylä ja finaali 2.7. klo 12-18 Prisma Kaari Helsinki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?