MTV: TIS-Mirkulla uusi tyttöystävä Aino - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV: TIS-Mirkku löysi uuden rakkaan – tyttöystävänä Aino: ”Hän oli niin hyvännäköinen, että minun oli pakko saada hänet”

Mirkku osallistui Temptation Islandiin ex-poikaystävänsä Mikan kanssa.

Mika ja Mirkku päätyivät eroon Temptation Island -ohjelman yhdeksännellä kaudella.

21.6. 17:50

Viimeisimmällä Temptation Island -ohjelman kaudella nähty Mirkku, 21, on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin, kertoo MTV Uutiset. Mirkku osallistui hittiformaattiin yhdessä poikaystävänsä Mikan kanssa, mutta pariskunta päätyi eroon kuvausten aikana.

Mirkku kertoo MTV:lle tavanneensa uuden tyttöystävänsä Ainon, 24, sattumalta yhteisen ystävän kautta. Kun Mirkku puhui videopuhelua niin ikään Temptation Islandista tutun Sonyan kanssa, hänen huomionsa kiinnittyi videon taustalla näkyneeseen Ainoon.

– Olin videopuhelussa Sonyan kanssa. Silloin minulle sanottiin, että olisi tuollainen Aino, joka olisi sopiva minulle. Katsoin Ainoa ja ajattelin, että nyt se on menoa. Hän oli niin hyvännäköinen, että minun oli pakko saada hänet, Mirkku kertoi MTV Uutisille.

Mirkku ja Sonya ovat olleet tekemisissä myös Temptation Islandin kuvausten jälkeen.

Kun kaksikko tapasi toisensa ensi kertaa kasvotusten, rakkaus roihahti samantien. Seksuaalinen suhtautuminen on ollut Mirkulle aina yksinkertainen juttu.

– Kyllä se asia on ollut itselleni alusta alkaen ok, enkä ole joutunut miettimään sitä kenen kanssa seurustelen, Mirkku sanoo MTV3:lle.

Temptation Island -ohjelman kuvauksissa sekä Mirkku että hänen silloinen seurustelukumppaninsa Mika ihastuivat kumpikin tahoillaan toiseen. Mika viihtyi hyvin sinkku-Peppiinan kanssa, kun taas Mirkku vaikutti tykästyneen sinkku-Miikaan.

Mika ja Mirkku kuvattuna Tempation Island -ohjelman pressitilaisuudessa tammikuussa 2021.

Mirkku kuitenkin paljasti Temptation Island Suomi Extrassa, että hänen ja Miikan yhteydenpito hiipui pian kuvausten loputtua.

– Meillä oli hetken aikaa Miikan kanssa juttua, mutta se ei sitten loppupeleissä toiminut, Mirkku kertoi tuolloin.

Sen sijaan Mirkku ja Mika puivat eroaan useaan otteeseen ohjelman loppumisen jälkeen, ja ex-pariskunta on edelleen hyvissä väleissä.

Lue lisää: Näin Mirkulle, 20, ja Mikalle, 23, kävi Temptation Islandin jälkeen – oivalsivat tärkeän asian kameroiden sammuttua

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?