Sara Forsberg julkaisi kuvan, joka sai seuraajat hieraisemaan silmiään – verrattiin oitis Hollywood-kaunottareen ja Bond-tyttöihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Forsberg julkaisi kuvan, joka sai seuraajat hieraisemaan silmiään – verrattiin oitis Hollywood-kaunottareen ja Bond-tyttöihin

Sara Forsbergin tuore Instagram-kuva poiki lukuisia ihastelevia kommentteja. Forsbergia verrattiin muun muassa Bond-tyttöihin ja Hollywood-tähtiin.

Nuoresta iästään huolimatta Sara Forsbergilla on takanaan vaiherikas ura.

19.6. 21:43

Sara Forsberg on lukeutunut kuvapalvelu Instagramin seuratuimpiin suomalaisiin siitä asti, kun hän julkaisi globaaliksi viraalihitiksi nousseen Youtube-videonsa vuosia sitten. Nykyään Forsberg tunnetaan sosiaalisen median lisäksi myös radiojuontajana ja televisiopersoonana.

Forsberg on kuitenkin yhä suosittu myös Instagramissa, jossa hän jakaa palasia arjestaan yli 300 000 seuraajalleen lähes päivittäin. Forsberg on ilahduttanut seuraajiaan muun muassa humoristisilla päivityksillä sekä upeilla selfieillä.

Hiljattain Forsberg julkaisi jälleen Instagram-tilillään otoksen, joka sai hänen seuraajansa hieraisemaan silmiään. Kuvassa pikkumustaan pukeutunut Forsberg poseeraa kameralle viimeisen päälle laittautuneena.

Forsbergin tuore Instagram-kuva on tuttuun tapaan kerännyt lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja. Ensimmäisten joukossa kuvaa kommentoivat muun muassa Forsbergin kanssa hiljattain Big Brother -talossa aikaa viettäneet Aleksi Valavuori ja Kelly Kalonji.

Ylistävien kommenttien lisäksi useampi Forsbergin seuraajista pisti merkille, että Forsberg menisi kuvan tyylissään aivan James Bond -tytöstä. Lisäksi useammassa kommentissa Forsbergia verrattiin Hollywood-tähti Angelina Jolieen.

– No hei vaan, Angelina Jolie, kommentoi eräs.

– Seuraava Bond-tyttö? Uteli toinen.

– No nyt on James Bond -tyylinen kuva. Upea, hehkutti kolmas.

Sara Forsbergilla on takanaan vaiherikas ura.

Sara Forsbergin ura lähti nousuun raketin lailla vuonna 2014, kun hän julkaisi YouTubessa videon, jolla matki sitä, miltä eri kielet kuulostavat muiden korvaan. Videota katsottiin nopeasti miljoonia kertoja, Forsberg tuli tunnetuksi ”kielinaisena” ja pian Pietarsaaresta kotoisin oleva tähti muutti jo Yhdysvaltoihin luomaan uraa viihdemaailmassa.

Siellä Forsberg treenasi, teki musiikkia, loi uraa laulajana ja pääsi jopa luomaan kielen Star Wars -elokuviin. Hän tienasi hyvin ja eli unelmaansa. Myöhemmin taloudelliset vaikeudet saivat Forsbergin palaamaan Suomeen ja hänet nähtiin muun muassa Talent Suomi -kilpailun tuomarina.

Forsberg ilmoitti joulukuussa 2019 muuttavansa jälleen Yhdysvaltoihin, tällä kertaa New Yorkiin. Syyskuussa sometähti kertoi joutuneensa palaamaan Suomeen, sillä hän ei saanut viisumilleen jatkoa koronaepidemian takia.

Forsberg on kuitenkin kääntänyt vaikeudet voitoksi, ja tämän vuoden puolella hänet on nähty muun muassa Big Brotherissa. Forsberg juontaa myös omaa radio-ohjelmaa yhdessä Oku Luukkaisen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?