Post Malone otti 1,6 miljoonan dollarin timanttihampaat - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkiräppäri teki hammaslääkärille uskomattoman ehdotuksen – 1,3 miljoonaa euroa maksanut lopputulos hämmästyttää

Julkkishammaslääkäri Thomas Connelly ei ollut koskaan tehnyt kenellekään timanttihampaita, mutta räppäri Post Malone sai taivuteltua hänet puolelleen.

Laulaja, lauluntekijä ja räppäri Post Malone esiintyi Suomessa Tampereen Blockfesteillä vuonna 2018.

19.6. 12:45

Artisti Post Malone, oikealta nimeltään Austin Richard Post, sävähdytti uudella hymyllään ja otti kulmahampaidensa tilalle 1,6 miljoonaa dollaria (noin 1,3 miljoonaa euroa) maksavat timanttihampaat, uutisoi Rolling Stone.

Ennennäkemättömien timanttihampaiden takana ovat julkkishammaslääkäri Thomas Connelly, kosmeettinen hammaslääkäri Naoki Hayashi ja Angel City Jewelers -koruyrityksen Isaac Bokhoor.

Connelly kertoo Rolling Stonelle, että tapasi räppärin Madison Square Gardenissa New Yorkissa muutama vuosi sitten. Malone sanoi haluavansa saada hampaansa korjattua.

Yhdysvaltalainen artisti oli nähnyt Connellyn tekemiä timanttiupotuksia muiden julkisuuden henkilöiden hampaissa ja kysyi, olisiko kokonaisen hampaan korvaaminen timantilla mahdollista. Connelly ei ollut koskaan tehnyt niin, mutta suostui Post Malonen toiveeseen.

Connelly toteaa, että timanttihampaiden luominen oli puolitoistavuotinen kokeilujen ja virheistä oppimisen prosessi. Hampaiden paikalleen asettamisen suunnittelu vei myös useita kuukausia.

– On hyvin vaikeaa porata timanttia ilman, että se tuhoutuu, Connelly selittää.

Post Malonen säkenöiviin hampaisiin käytettiin Belgiasta hankittuja timantteja, jotka leikattiin Israelissa. Miljoonahinta selittyy arvokkaiden timanttien muotoilulla.

– Jotta timantista saadaan hampaan muotoinen, jalokivestä menee paljon hukkaan. Esimerkiksi kuuden karaatin kulmahampaan muotoiluun tarvitaan 12 karaatin timantin raakakuutio.

Connelly toteaa, ettei Post Malonen uusien timanttihampaiden puhdistukseen tarvita mitään erikoisia tapoja, ja hän voi harjata ne aivan normaalisti.

– Hänellä on nyt kaksi täysin toimivaa timanttihammasta. Ne valaisevat huoneen ja kimaltelevat. Ne ovat uskomattomat, Connelly ylistää työtään Rolling Stonelle.

Connelly uskoo, että Post Malone aloittaa hampaidensa myötä uuden trendin: ilmeisesti jonotuslistalla ovat muiden julkkisten ohella esimerkiksi amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Odell Beckham Jr.

– Olen puhunut muutaman muun halukkaan kanssa. He odottivat, kuinka Post Malonen hampaiden kanssa käy ennen kuin iskevät miljoonansa pöytään, joten katsotaan, Connelly vihjaa.

Lue lisää: Huippusuosittu räppäri ajeli päänsä kaljuksi ja otti valtavan naamatatuoinnin – lopputulos jakaa fanien mielipiteitä

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?