Maisa Torppa kertoo raskausoireistaan – ”Olen paniikissa mittaillut reisiä ja käsivarsia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa kertoo raskausoireistaan – ”Olen paniikissa mittaillut reisiä ja käsivarsia”

Toista lastaan odottava Maisa Torppa kertoo tukalista raskausoireistaan Instagramissa.

Maisa Torppa sai esikoisensa 21-vuotiaana.

16.6. 13:50

Tosi-tv:stä tuttu Maisa Torppa, 30, kertoo Instagramissa avoimesti raskausoireistaan. Hän kertoi toukokuussa odottavansa tyttövauvaa.

Torpalla on entuudestaan vuonna 2012 syntynyt poika.

– Paino. Raskaana ollessa sitä ei saisi todellakaan joutua miettiä. Mulla on noussut nyt paino yhteensä 7,5 kg, joka vastaa siis täysin keskivertoa painonnousua. Oon paniikissa mittaillut reisiä ja käsivarsia ja tajusin, että oon ihan pimeä kun teen niin, Torppa kirjoittaa päivityksessään.

– Kerran neuvolassa jopa purskahdin itkuun, kun vaaka näytti enemmän kuin olin odottanut. Eipä ne sentit ole tulleet muualle, kuin navan ympärille ja ilmaisena brazilian butt liftinä, hän jatkaa.

Torppa kertoo myös kärsineensä voimakkaasta supistelusta, iho-ongelmista sekä suonenvedoista.

– Suonenvedot kiusaa tosi kovaa etenkin öisin. Ei oo ihan mukavin tunne herätä tunteeseen, että joku sahaisi jalkaa irti, Torppa kuvailee.

Hän kertoo kokeneensa huomattavasti enemmän pahoinvointia kuin esikoisensa kohdalla.

– Tällä kertaa tarvittiin lisänesteytystä. Tästä syystä en saanut tehdä myös lentotyötä enää alkuvuodesta. Se vähän harmitti. Mutta sekin helpotti, olisko ollut viikon 18 jälkeen kokonaan. Hassua kuinka nopeasti aika kultaa muistot, kun nyt jo mietin että eihän se nyt niin paha ollut vaikka kaikki lensi kaaressa ulos. Vielä kerran pahoittelut Oulun Lapland Hotelsille, kun aamupalan jälkeen en ehtinytkään vessaan asti!

Torppa on kertonut odottavansa tyttövauvaa. Hänellä on entuudestaan vuonna 2012 syntynyt poika.

Torppa korostaa, että hän on kaikesta huolimatta nauttinut raskausajasta. Hän suhtautuu luottavaisesti edessä häämöttävään synnytykseen. Torppa on kertonut lapsen syntyvän elokuussa.

– Haluan ehdottomasti synnyttää taas alakautta, joten se vähän jänskättää jos sektio olisikin ainut vaihtoehto. Tietenkin siihen mennään, jos vauvan tai mun terveys sitä vaatii. Mutta lähtökohtaisesti toivon 110% alatiesynnytystä, hän avartaa.

Torpan Instagram-tili on yksityinen, mutta sillä on lähes 100 000 seuraajaa

Maisa Torppa odottaa toista lastaan Mikko-puolisonsa kanssa. Mikolla puolestaan on leikki-ikäinen tytär aiemmasta suhteestaan.

Torppa paljasti Instagramissa tammikuussa, että hänen ja Mikon perhe täydentyy yhteisellä lapsella.

– Voi kuinka hartaasti ja paljon sinua on toivottu! Teit meistä maailman onnellisimpia, kun viimein ilmoitit olevasi kyydissä. Koko perhe ei malta odottaa, että saamme sinut syliin ensi kesänä, Torppa kirjoitti tuolloin.

Torppa ja Mikko-rakas menivät naimisiin viime vuoden ystävänpäivänä. Sitä ennen Torppa oli kihloissa ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kanssa.

Lue lisää: Maisa Torppa ja puoliso Mikko: avioero ja pikaperuutus

Lue lisää: Maisa Torppa paljasti tulevan lapsensa sukupuolen

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?