Renny Harlinin Johanna-rakas sädehti bikini fitness -kilpailuissa Turussa - Viihde - Ilta-Sanomat

Katso kuvat! Renny Harlinin Johanna-rakas sädehti bikini fitness -kilpailuissa – sai mojovan suudelman kihlatultaan lavalla

Johanna Harlin kilpailee sunnuntaina Turussa järjestettävissä Fitness Classic -kilpailuissa. Harlinin lajina on bikini fitness.

13.6. 17:45

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin kihlattu Johanna Harlin kilpaili tänä viikonloppuna Turussa järjestettävässä Fitness Classic -tapahtumassa. Harlinin laji on bikini fitness, jossa kilpailijoiden sarjat määrittyvät pituuden mukaan. Harlin kilpaili yli 169 senttisten naisten kategoriassa, joka on ylin pituusluokka.

Bikini fitness -kilpailu koostuu useammasta kierroksesta. Ensin kaikki kyseisen pituusluokan kilpailijat saapuvat lavalle yhdessä, jonka jälkeen kilpailijoita vertaillaan keskenään. Sen jälkeen viisi parasta kilpailijaa kutsutaan niin sanottuun ensimmäiseen vertailuun, joka yleensä tarkoittaa suoraa finaalipaikkaa.

Renny Harlin toimi kilpailun palkintojen jakajana.

Finaalikierroksella kilpailijat esittävät tuomareille varsinaisen kilpailusuorituksensa, jota kutsutaan i-kävelyksi. Suorituksen aikana kilpailijan on tarkoitus tuoda esiin oman fysiikkansa parhaat piirteet. Myös esiintymistä, itsevarmuutta ja ulkonäköä arvostellaan.

Voit katsoa Johanna Harlinin kilpailusuorituksen sekä palkintojenjaon artikkelin alussa olevasta videoikkunasta.

Kokkila sädehti lavalla kilpailun ensimmäisellä kierroksella kirkkaanpunaisissa bikineissään. Harlin selvitti tiensä ensimmäiseen tuomarivertailuun ja tätä kautta kilpailun finaaliin. Harlinin lopullinen sijoitus oli kuudes, tasapistein viidennen sijan napanneen kilpailijan kanssa.

Kilpailijoita Harlinin sarjassa oli yhteensä 11. Myös Renny Harlin nousi lavalle, sillä hän toimi kyseisen sarjan palkintojen jakajana. Hän onnittelikin kihlattuaan suudelman kera tämän noutaessa pokaaliaan.

Johanna Harlin kilpaili yli 169 senttisten naisten kategoriassa.

Harlin valmistautui kilpailuihin pitkään, sillä Fitness Classic -tapahtuma oli alun perin määrä järjestää huhtikuussa. Kilpailu kuitenkin siirrettiin kesäkuulle koronapandemian vuoksi.

Johanna Harlin (o.s. Kokkila) on kilpaillut bikini fitneksessä kaksi kertaa aikaisemminkin, vuosina 2017 ja 2019. Kokkilaa valmentaa helsinkiläinen Katarina Tunturi.

Helmikuussa kihlautuneet Renny ja Johanna Harlin eivät peitelleet rakkauttaan.

Harlinit tiedottivat hiljattain, että pian heidän elämäänsä saadaan seurata myös televisiosta, kun heidän arkeensa keskittyvää tosi-tv-sarjaa The Harlins kuvataan kesän ja syksyn aikana. Televisiokamerat olivat mukana myös Turussa, jossa Renny Harlin oli paikan päällä kannustamassa rakastaan.

Lue lisää: Renny ja Johanna Harlin saavat oman realityohjelman! Sarjassa nähdään parin kolmipäiväiset häät St. Tropezissa

Kilpailujen yhteydessä kuvattiin uutta The Harlin -realityohjelmaa, joka kertoo Renny ja Johanna Harlinin elämästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?