Ruotsin hovi julkaisi tuoreen onnittelukuvan prinsessa Madeleinelle – edustaa huipputyylikkäänä - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruotsin hovi julkaisi tuoreen onnittelukuvan prinsessa Madeleinelle – edustaa huipputyylikkäänä

Ruotsin hovi onnittelee prinsessa Madeleinea syntymäpäivän johdosta.

Prinsessa Madeleine asuu nykyisin Yhdysvalloissa perheensä kanssa.

10.6. 18:49

Ruotsin prinsessa Madeleine täyttää tänään 39 vuotta. Ruotsin hovi julkaisi Instagram-tilillään tyylikkään ja vakavan kuvan päivänsankarista.

– Tänään hovi onnittelee prinsessa Madeleinea 39-vuotissyntymäpäivän johdosta, hovin julkaisussa kirjoitetaan.

Kuva on saanut osakseen paljon onnitteluja.

Prinsessa Madeleine asuu puolisonsa Chris O’Neillin kanssa Yhdysvalloissa, kaukana Ruotsin hovista ja sen mukanaan tuomasta julkisuudesta ja heitä nähdään varsin harvoin prinsessan kotimaassa. Madeleinen ja hänen puolisonsa kodin sijaintia ei ole kerrottu julkisuuteen, sillä Madeleine haluaa elää yksityisesti, omassa rauhassa.

Yhdysvalloissa asuvat myös pariskunnan kolme lasta Leonore, 7, Nicolas, 5, ja Adrienne, 3.

Kuninkaallisasiantuntijoiden mukaan yksi merkittävin syy Madeleinen poistumiseen julkisuudesta ovat hänen lapsensa. Prinsessa on kertonut haluavansa, että hänen lapsensa saavat viettää mahdollisimman normaalin lapsuuden.

Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill vuonna 2017.

Madeleinen elämästä ulkomailla ei tiedetä juuri mitään, ja se on herättänyt närää niin mediassa kuin kansalaisissakin. Kuningatar Silvian perustaman Childhood-järjestön parissa työskentelevä Madeleine on kertonut pitävänsä yhteyttä perheeseensä ja työkavereihinsa Skypen välityksellä.

Bileprinsessaksi aiemmin tituleerattu Madeleine on vaikuttaa kuitenkin saaneen äitiyden ja ulkomaille muuton myötä kaivatun hengähdystauon julkisuudesta.

LUE LISÄÄ: Madeleine käänsi selkänsä hoville ja elää nyt suojattua elämää Yhdysvalloissa – prinsessan suosio romahti Ruotsissa nollaan

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?