Podcast: Tv-julkisuudella oli häkellyttävä seuraus Selviytyjät-voittaja Kristianin arkeen – puhelimessa odotti äärimmäisen kiusallinen yllätys

Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari kertoo tuoreessa podcast-jaksossa, että tv-julkisuus on tuonut mukaan erikoisen ilmiön.

11.6.2021 7:30

Supersuositun Selviytyjät-realityohjelman voittaja Kristian Heiskari kertoo Noora Hapulin ja Mia Paavosen OMG! -podcastissa saaneensa erittäin outoja puhelinsoittoja kuluneen kevään aikana.

Heiskari kertoo, ettei keksi muuta syytä kuin sen, että hän on ollut nyt ahkerasti tv-ruuduissa koko kansan tarkkailtavana.

– Puhelimeen on tullut kaikenmaailman läähätys- ja uhkauspuheluita. Ne nyt on tämmösiä oman elämänsä supersankareita, Heiskari toteaa podcastissa.

– Mä just vaihdoin numeroa sattuneesta syystä, koska mulla oli muutama vakioläähättäjä ja toinen niistä ainakin oli mies. Mielestäni olen antanut sellaisen tyypillisen suomalaisen heteromiehen kuvan itsestäni, niin se on vähän erikoista, Heiskari sanoo.

Voit kuunnella koko haastattelun alla olevasta jaksosta.

Puheluja lukuun ottamatta Heiskari kertoo podcastissa saaneensa Selviytyjistä muuten hyvää palautetta.

– Somessa en ole kaikkia viestejä edes pystynyt lukemaan, että palautetta on tullu tasaisen paljon. Somepalautteesta ei tule yhtään negapostia mieleen, Heiskari sanoo.

Heiskari paljastaa saaneensa Selviytyjien jälkeen myös muutamia treffipyyntöjä.

– Oon mä muutaman somessa lähestyneen tyypin kanssa käynyt kaljalla. Ihan siis kaverimielessä, kun en jaksa ottaa elämää tai ihmisiin tutustumista liian vakavasti, Heiskari kertoo.

Heiskari voitti Selviytyjät-realityohjelmasta 30 000 euroa, ja mies puhui aiemmin haluavansa sijoittaa voittorahat omaan taloon.

Suunnitelmat ovat kuitenkin muuttuneet opiskelupaikan saamisen myötä, josta Heiskari kertoo podcastissa lisää.

– Mulla kävi niin onnellisesti, että pääsin Laajasalon opistoon opiskelemaan media-alaa. Mun on turha lähteä nyt muuttamaan kauemmas, koska asun nyt 500 metrin päässä Laajasalon opistosta, Heiskari selittää.

Realityohjelmista tuttu Kristian Heiskari lähtee opiskelemaan media-alaa.

Haaveena Heiskarilla onkin tehdä omaa radio-ohjelmaa.

– Olen noin kymmenen vuotta funtsinut, että olisi supersiistiä olla radiossa tekemässä jotain omaa erikoisohjelmaa, Heiskari paljastaa podcastissa.

Lue lisää: Kristian Heiskari, 29, teki sen taas! Voitti Selviytyjät ja teki samalla tosi-tv-historiaa – näpäyttää nyt katsojia painavasta seikasta

OMG!-podcast kuunneltavissa Suplasta. Ilta-Sanomat ja Supla kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?