Kirsi Alm-Siira avautuu Annassa lähes 20 vuotta kestäneen suhteensa päättymisestä – "En haaveile uudesta ihmisestä"

Kirsi Alm-Siira suhtautuu tulevaisuuteen luottavaisesti.

Kirsi Alm-Siira kertoo Anna-lehden haastattelussa elämästään avioeron jälkeen.

9.6.2021 10:51

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira kertoo tuoreessa Anna-lehden haastattelussa avioerostaan. Alm-Siira ja hänen aviomiehensä Kalle Siira erosivat viime talvena oltuaan yhdessä lähes 20 vuotta.

– Kaipasin itsenäisyyttä, ja olen nyt ensimmäistä kertaa elämässäni sinkku. Siitä lähtien, kun muutin lapsuudenkodistani, olen ollut aina parisuhteessa. Tuntuu, että olen uuden matkan alussa, Alm-Siira kertoo Annassa.

Kirsi Alm-Siiran ja Kalle Siiran välit ovat edelleen läheiset, ja yhteyttä tulee pidettyä lapsiin ja arjen järjestelyihin liittyen.

– En haaveile villistä sinkkuelämästä enkä uudesta ihmisestä. Tuntuisi oudolta hakea parempaa ihmistä kuin Kalle, koska en usko, että häntä parempaa on olemassakaan, Alm-Siira sanoo haastattelussa.

Alm-Siiran arki sinkkuna töiden ja lasten parissa sujuu hyvin eron jälkeen. Ex-parilla on kaksi lasta, 13- ja 8-vuotiaat tyttäret Stella ja Patricia. 46-vuotias Alm-Siira asuu vuoroviikoin lastensa kanssa.

– Tuleeko elämääni enää kumppania? Olisiko ikävää olla sinkkuna loppuelämä? En tiedä, mutta tällä hetkellä olen tulevaisuuden suhteen huoleton, Alm-Siira pohtii Annassa.

Kirsi Alm-Siira tunnetaan MTV:n uutisankkurina.

Pari kertoi tammikuussa 14-vuotisen avioliiton tulleen päätökseensä .

– Olemme päätyneet yhteiseen eropäätökseen pitkän harkinnan jälkeen. Olemme kiitollisia yhdessä kuljetusta matkastamme. Erityisen onnellisia olemme rakkaista lapsistamme, jotka jatkavat edelleen molempien elämän keskipisteinä, pari kirjoitti Facebook-julkaisussa.

Tv-töiden ja lasten lisäksi Alm-Siiran arkeen kuuluu tiiviisti urheileminen ja keväällä hankitun Heli-koiran kanssa telmiminen. Alm-Siiran harrastukset ja työt pääsevät hyvin esille uutisankkurin Instagramista, jonne Alm-Siira päivittää ahkerasti kuulumisiaan.

Kuvissa vuorottelevat tunnelmat lenkkipoluilta, jumpista ja MTV:n studiolta. Alm-Siira tunnetaan MTV:n pitkäaikaisena uutisankkurina. Hän aloitti kanavalla vuonna 2005.

Alm-Siira kokeili äskettäin kykyjään myös näyttelijänä. Uutisankkurilla oli pieni rooli suosikkisarja Salatuissa elämissä. Roolihahmon ammatti oli Alm-Siiralle tuttu: pitkän linjan uutisankkuri näyttelee jaksossa tv-toimittajaa. Alm-Siira on nähty myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa vuonna 2017.

Lue lisää: Kirsi Alm-Siira ja Kalle-puoliso: Ero!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?