Martina Aitolehti lisäsi herkän yhteiskuvan kiekkorakkaansa kanssa – Tuure Boelius lätkäisi otokseen nokkelan kommentin

Martina Aitolehti kertoo Instagramissa olevansa kiitollinen uudesta miesystävästään.

Martina Aitolehti on tullut tunnetuksi televisioesiintymisistään.

8.6.2021 12:11

Hyvinvointivalmentaja ja somevaikuttaja Martina Aitolehti, 38, ei peittele uutta onneaan. Huhtikuussa hän paljasti seurustelevansa entisen jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa.

Eilen Suomen taistellessa jääkiekon MM-kullasta, Aitolehti lisäsi Instagramiin herkän kuvaparin, jossa silminnähden rakastuneen oloinen pariskunta halailee toisiaan luonnon helmassa.

– Mun ikioma lätkäjätkä. Niin kiitollinen, että saan jakaa elämää just sun kanssa. Meillä on aika hiton kova tiimi kasassa, Aitolehti kehuu miesystäväänsä julkaisun kuvatekstissä.

Tunteikas julkaisu ei jäänyt Pikkaraiselta huomaamatta, sillä hän kommentoi kuvaparia vain hetkeä julkaisun jälkeen.

– Oot rakas maailman paras tiimikaveri mulle, Pikkarainen sanailee.

Herkkä yhteiskuva on kerännyt paljon ihastelevia kommentteja Aitolehden seuraajilta.

– Olette kyllä ihana pari, kaikkea hyvää teidän yhteiselle taipaleelle, rakkaus kantaa, yksi Instagram-seuraaja kirjoittaa.

– Ihana kuva. Onnellista jatkoa sinne, toinen toivottaa.

Myös laulaja ja tubettaja Tuure Boelius on jättänyt terveisensä Aitolehden julkaisuun.

– Villen ja @pikkarambo (Hannu Pikkaraisen) pitäis tavata, Boelius toteaa viitaten kolme vuotta sitten julkaistuun Lätkäjätkä-Ville -kappaleeseensa.

Hannu Pikkarainen vuonna 2014.

Huhtikuussa Aitolehti kertoi Ilta-Sanomille, että asiat hänen elämässään ovat paremmin kuin koskaan aiemmin.

– Vuodet ovat pakottaneet minut löytämään itseni ja etsimään sen, mitä elämältäni haluan. Olen ymmärtänyt, että pohjimmiltani kaipaan rauhallista, aitoa ja tavallista elämää, Aitolehti pohti.

Myrskyisästä viime vuodesta huolimatta Aitolehti iloitsi IS:lle siitä, että pystyy vihdoin elämään tasapainossa itsensä kanssa.

Vuosi sitten keväällä Aitolehti erosi pitkästä parisuhteesta liikemies Stefan Thermanin kanssa. Parilla on yhteinen tytär Isabella. Lisäksi heidän perheeseensä kuului Aitolehden vanhempi tytär Victoria.

– Ero Stefusta oli todellinen kasvunpaikka, Aitolehti sanoi IS:lle huhtikuussa.

Samaisessa haastattelussa Aitolehti paljasti seurustelevansa Pikkaraisen kanssa. Hän kertoi pariskunnan tavanneen yhteisen ystävän luona.

Hannu Pikkarainen on tullut tunnetuksi jääkiekkopuolustajana, joka pelasi urallaan muun muassa SM-liigassa, AHL:ssä ja KHL:ssä. Hän lopetti pitkän pelaajauransa vuonna 2018.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?