Herra Ylppö avautuu Aamulehdessä elämästään suljetun osaston jälkeen – osti hulppean hirsitalon ja aloitti elämän uudessa kaupungissa

Herra Ylppö osti 100-vuotiaan talon Tampereen Pispalasta ja haluaa keskittyä uuden kodin remontoimisen jälkeen taas rockmusiikin tekemiseen.

Herra Ylppö sairastui vaikeaan masennukseen ja joutui hetkellisesti psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle.

9.6.2021 13:56

Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki, sairastui kaksi vuotta sitten vaikeaan masennukseen ja joutui hetkellisesti psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle. Nyt Ylppö kertoo tuoreessa Aamulehden haastattelussa ostaneensa 100-vuotiaan talon Tampereen Pispalasta ja keskittyneensä sen remontoimiseen.

Ylppö toteaa, että avioeron aiheuttamasta sairastumisesta paraneminen kesti kaksi vuotta, mutta uuden kodin myötä Ylpölle on avautunut uusi elämänvaihe.

– Mä rakennan itselleni täällä uutta alkua, Ylppö kommentoi Aamulehden haastattelussa.

Ylpön ostama koti on vanha hirsitalo, jonka laminaattien alta löytyi myös vanhat lankkulattiat.

Tampere valikoitui uudeksi kotikaupungiksi sattumalta, mutta Ylppö on kaupunkiin tyytyväinen.

– Nyt ollaan kulttuurikaupungissa, opiskelijakaupungissa, jossa on rockklubeja ja kaikkea. Viriili ja nuorekas paikka, jolla on myös historia, Ylppö toteaa Aamulehdelle.

Muutto- ja remonttikiireiden väistyttyä Ylpön on tarkoitus keskittyä uuden musiikin tekemiseen.

Aamulehden mukaan Ylppö toteaa olevansa pakkomielteisyyteen taipuvainen ihminen, ja raskaat elämänvaiheet näkyivät miehen tekemässä taiteessa. Tulevalla levyllä Ylppö haluaa kuitenkin keskittyä uudenlaiseen ja rockhenkisesti rouheampaan musiikkiin.

– Nyt taas yhtäkkiä huomaan, että maailmassa on valtavasti kiinnostavia ja mieltä kiihottavia asioita. Ja haluan kirjoittaa siitä kaikesta. Mitä näen ja kuulen. Sanoisin sen niin, että seuraavalla levyllä ihmettelen elämää, ihmettelen maailmaa, hän sanoo Aamulehdessä.

Herra Ylppö haluaa palata rockmusiikin pariin heti muutto- ja remonttikiireiden jälkeen.

Herra Ylppö erosi vuonna 2018 ex-puolisostaan Petrasta ja koki sen jälkeen omien sanojensa mukaan totaalisen romahduksen, jonka jälkeen muusikko joutui psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle.

– Fiilikseni olivat todella synkät, enkä pysty edes kertomaan tapahtumien kulkua tarkasti. Ystäväni näki romahdukseni ja sanoi, että minun täytyy ottaa yhteyttä sairaalaan. Minut otettiin heti sisään, kun he näkivät, missä kunnossa olin. En ollut edes syönyt pariin kuukauteen, Ylppö kertoi Vain Elämää -ohjelman jaksossa.

Lue lisää: Herra Ylppö joutui suljetulle osastolle avioeronsa jälkeen – kertoo tv:ssä, miten hän lopulta selvisi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?