Marianne Kiukkonen paljastaa, mitä hänelle tapahtui Selviytyjien viimeisessä kisassa – näin pahasti hänen jalalleen kävi

Selviytyjien finaalijaksossa nähtiin raju tilanne, kun Marianne loukkasi jalkansa kesken viimeisen kilpailun. Myöhemmin selvisi, että hän loukkaantui tilanteessa pahasti.

Marianne Kiukkonen sinnitteli tuskissaan Selviytyjien viimeisen kisan loppuun saakka ja nappasi itselleen finaalipaikan.

5.6.2021 22:50

Selviytyjät Suomi -sarjan finaalijaksossa nähtiin dramaattisia hetkiä, kun Marianne Kiukkonen loukkasi jalkansa kesken viimeisen kilpailun. Marianne ampui hiekkasäkkejä valtavalla ritsalla, kun hän yhtäkkiä kaatui ja jäi maahan pitelemään jalkaansa tuskaisena.

Marianne nousi kuitenkin urheasti ylös ja jatkoi kisaa vaikertaen. Hän ontui pahasti ja huusi tuskissaan, mutta sinnitteli silti maaliin saakka. Lopulta hänet avusti viimeisen esteen yli Joalin, joka keskeytti oman kilpailunsa auttaakseen Mariannen maaliin ja taatakseen tälle finaalipaikan.

Selviytyjät Suomi Extran haastattelussa Marianne paljasti, että hän satutti tilanteessa polvensa todella pahasti.

– Se polvi lähti eri suuntaan ja jalkaterä lähti eri suuntaan ja sivuristisiteissä oli kaksi repeämää. Kyllä se oikeasti sattui. Mun päässä vaan soi, että saakeli sä jatkat, sä et lopeta tähän. Mä menen vaikka yhdellä jalalla niin pitkälle, kun vaan kerkeän. Ja niin mä sitten menin.

Mariannen mukaan hänen loukkaantumisensa johtui siitä, että 33 päivää metsässä vähällä ravinnolla olivat saaneet hänen lihaskuntonsa romahtamaan.

– Mulla oli lähtenyt kaikki lihaspito, kun ei kerta kaikkiaan ollut proteiinia. Kaikki lihakset surkastuivat.

Mariannen mukaan häntä kosketti syvästi se, miten Joalin jätti oman pelinsä auttaakseen hänet maaliin saakka. Tv:ssä nähtiin, miten Joalin talutti Mariannen kisaradan loppuun tämän vaikeroidessa tuskissaan.

– Se oli tosi koskettavaa. Mitä se kertoo Joalinista, että kuinka hieno ihminen hän on, Marianne totesi vakavana Selviytyjät Extrassa.

Joalinin mukaan hän auttoi Mariannen maaliviivan yli heti kun tajusi, ettei voisi itse enää voittaa kisaa. Joalin sai Selviytyjien viimeiseen, kaksi finalistia määrittävään kisaan minuutin etumatkan, mutta jumittui monimutkaisen kisaradan alkupuolella olleeseen vesitehtävään. Hän ei saanut heitettyä vettä tynnyriin, ja Marianne ja Kristian saivat kurottua hänen johtonsa kiinni.

Joalinin mukaan hän yritti saada vettä tynnyriin lopulta yli puolen tunnin ajan. Vaativa kisa kesti kokonaisuudessaan useita tunteja.

– Olen tosi huono tähtäämään. Krisu ja Marianne veti siellä, ja kaikki vesi meni sinne tynnyriin. Mulla se vaan levisi. Siinä jaksossa se näyttää tosi lyhyeltä, mutta mä olin siellä joku puoli tuntia heittämässä sitä vettä. Ei se vaan täyttynyt, Joalin sanoi Selviytyjät Extrassa.

Joalin pääsi kuitenkin vielä mukaan kisaan, mutta jumittui jälleen tulentekotehtävään kisaradan lopussa. Kilpailijoiden tehtävänä oli sytyttää tuli tuluksilla niin, että se polttaisi narun nuotion yläpuolelta poikki ja avaisi portin, josta pääsi radan maaliin.

Joalin myönsi Selviytyjät Extrassa, ettei tehnyt leirissä tulta kertaakaan, mutta uskoi silti hallitsevansa nuotion sytyttämien tuluksilla.

– Olin tosi itsevarma, koska olin ennen Selviytyjiä harjoitellut tulusten käyttöä ja olin tosi hyvä siinä. En sitten saarella koskaan tehnyt sitä, koska kaikki muut halusivat harjoitella. Olisi ehkä kannattanut vähän harjoitella sitä, hän totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?