Kristian Heiskari voitti Selviytyjät ja teki tosi-tv-historiaa – liikuttui välittömästi kyyneliin

Selviytyjät Suomi -kisan voittaja selvisi lauantai-iltana esitetyssä finaalijaksossa. Voittaja nappasi itselleen 30000 euron potin.

Selviytyjät Suomi huipentui lauantai-iltana nähtyyn finaalijaksoon. Jaksossa toisiaan vastaan kisasivat Joalin Loukamaa, Marianne Kiukkonen ja Kristian Heiskari. Piinallisen finaalitehtävän ja viimeisen heimoneuvoston päätteeksi voiton vei lopulta Kristian Heiskari.

Voitto merkitsi Kristianille valtavasti ja sai hänet jopa liikuttumaan.

– Aika päätön fiilis. Ihan mahtavaa. Ihan sanattomaksi vetää, ihan älytön päätös 33 päivälle. Kun miettii, mitä tässä on vuoden aikana tapahtunut, niin ei olisi pystynyt vuosi sitten kuvittelemaan. Aivan tajuttoman hyvä fiilis. Meinaa itku tulla, Kristian sopersi kyynelten noustessa silmiin.

Häkeltynyt Kristian teki Selviytyjien voiton myötä myös suomalaista tosi-tv-historiaa. Viime elokuussa kuvatun sarjan voitto oli hänelle jo toisen, jättimäisen tosi-tv-formaatin voitto vuoden sisällä. Kristian nappasi Big Brother Suomi -sarjan voiton marraskuussa 2019 ja singahti ohjelman myötä tähdeksi.

Kristian oli koko Selviytyjät-kauden ajan yksi sarjan vahvimmista kilpailijoista. Hän voitti lukuisia palkinto- ja koskemattomuuskisoja, solmi pitäviä liittoja ja toimi heimonsa puuhamiehenä. Kristian kalasti, rakensi suojan, viritti tulta ja keräsi sieniä. Hän oli kaikkien kilpailijoiden suosiossa ja välttyi pitkään ääniltä heimoneuvostoissa.

– Olen suoriutunut hyvin leirissä, olen suoriutunut tehtävissä, olen ollut kaikille mukava, mutta ennen kaikkea hommannut ruokaa jaettavaksi. Oon niitä harvoja ihmisiä, joka on tuonut kalaa grillattavaksi. Lisäksi olen rakentanut kaksi leiriä kolmesta. Mannisen Akin avustuksella ensimmäisen, mutta jälkimmäisen, Vallandin saaren, rakensin kyllä käytännössä yksin, Kristian analysoi myöhemmin syitä voittoonsa.

– Moni tiesi jo monta viikkoa takaperin, että olen uhka, mutta jos on kaiken lisäksi mukava ja hyödyllinen, niin veikkaan, että sillä selviää aika pitkälle.

Kristianin voitto ei kuitenkaan tullut yksimielisesti, sillä hän sai finaaliäänestyksessä yhteensä kuusi ääntä ja toiseksi tullut Marianne kolme ääntä. Voiton Kristianille varmisti se, että hän sai lahjoittaa finaalissa yhdelle juryn jäsenelle ylimääräisen äänen. Kristian valitsi Archien, joka äänesti lopulta häntä voittajaksi molemmilla äänillään. Kristiania äänestivät lisäksi Joalin, Niko, Suvi ja Elias.

– Tässä kisassa on vaan yksi sheriffi ja se oot sä, Suvi perusteli päätöstään.

Mariannelle äänensä antoivat Sara, Karoliina ja Kerttu.

Selviytyjät-voiton myötä Kristian nappasi 30 000 euron potin. Hän nappasi saman summan myös Big Brotherin voitosta puolitoista vuotta sitten.

Kristian paljasti Selviytyjissä, että hän suunnittelee käyttävänsä voittopottinsa asunnon käsirahaan.

– Nyt pääsee hommaamaan isoa asuntolainaa ja omaa kämppää pikkuhiljaa, tuore voittaja kertoi onnellisena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?