Maisa Torppa paljasti tulevan lapsensa sukupuolen - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa paljasti tulevan lapsensa sukupuolen

Maisa Torppa kertoo Instagramissa, että hänen toinen lapsensa syntyy elokuussa.

Maisa Torppa kertoo odottavansa tyttöä.

26.5. 13:59

Tosi-tv:stä tuttu Maisa Torppa kertoo Instagramissa, että hän odottaa tyttövauvaa. Torppa julkaisi tilillään kuvia vauvakutsuilta, jotka hänen ystävänsä järjestivät hänelle yllätyksenä. Juhlissa komeili vaaleanpunaisia ilmapalloja ja kukkia sekä vaippakakku.

Kuviensa yhteydessä Torppa kertoo, että hän odottaa tyttöä, joka syntyy elokuussa.

– Kiitos rakkaat maailman ihanimmista ylläri baby showereista! Ikimuistoinen päivä mulle ja mukana kulkevalle pikkuneidille, Torppa kirjoittaa kuvien yhteydessä elokuiset2021-aihetunnisteen kera.

Torpan Instagram-tili on yksityinen, mutta sillä on yli 95 000 seuraajaa.

Torpalla on entuudestaan vuonna 2012 syntynyt poika. Kun Torppa sai esikoisensa, oli hän itse vasta 21-vuotias. Hänen Mikko-puolisollaan on puolestaan leikki-ikäinen tytär aiemmasta suhteestaan.

Torppa kertoi Instagramissa tammikuussa, että hänen ja Mikon perhe täydentyy myöhemmin tänä vuonna yhteisellä lapsella.

– Voi kuinka hartaasti ja paljon sinua on toivottu! Teit meistä maailman onnellisimpia, kun viimein ilmoitit olevasi kyydissä. Koko perhe ei malta odottaa, että saamme sinut syliin ensi kesänä, Torppa kirjoitti tuolloin.

Torppa ja Mikko-rakas menivät naimisiin viime vuoden ystävänpäivänä. Pari avioitui Helsingin vanhassa kirkossa alle vuosi ensimmäisen tapaamisensa jälkeen. He tutustuivat keväällä 2019 Levillä, mutta Torppa oli tuolloin vielä kihloissa ex-kumppaninsa, ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kanssa. Torpan ja Latvalan oli määrä avioitua vuoden 2019 lopussa, mutta kihlaus purkaantui saman vuoden syksyllä.

Maaliskuussa Torppa ja hänen puolisonsa jättivät avioerohakemuksen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen, mutta peruuttivat sen heti seuraavana päivänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?